Beni yargılamayı ama aile olmayı nedense hiç sevemiyorum. Bu yüzden hayatıma da kimseyi almıyorum, tüm zamanımı enerjimi yatırımımı kendime yapıyorum. İleride pişman olur muyum?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni yargılamayı ama aile olmayı nedense hiç sevemiyorum. Bu yüzden hayatıma da kimseyi almıyorum, tüm zamanımı enerjimi yatırımımı kendime yapıyorum. İleride pişman olur muyum?
eğer yaşın erken ise doğru karar veriyorsun, mantıklı bir yol tutmuşsun böyle devam et! pişman olacağın şey birini hayatına aldığında yetersizlik ve kendi kariyerini geride bırakmana sebep olacak evliliktir. çok az evliliklerde kadın kariyer kurabilir, genelde cinsellik geçtiği için kariyerinden ve gelecek planlarından vazgeçmek zorunda kalırsın.
Yaş 22
Seni kesinlikle yargılamıyorum. İnsanların hayat yolculukları ve ihtiyaçları çok farklı olabilir. Kendi sınırlarını çizip enerjini kişisel gelişimine harcaman harika bir farkındalık. Yalnızlık, doğru yönetildiğinde büyük bir özgürlüktür. Ancak ileride pişman olmamak için sağlam dostluklar ve güçlü sosyal bağlar inşa etmeyi ihmal etmemelisin. İnsan paylaşmak da ister. Kendine yaptığın bu yatırımlar seni şu an ruhen tam ve mutlu hissettiriyor mu? 🌿🌸✨
Cevap
2Cevap
Yaşlandığında iki laf edip birlikte vakit gecirecegin kimseyi bulamadığın zaman pişman olmuşsun demektir
Bunu sadece sen bilebilirsin, mutlu olduğun şeyi yap eğer yapmazsan pişman olursun
Bilemezsinnnn
Olursun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?