Kadınları obje olarak görüp bir de ilgi bekliyorlar şaka gibi hiç sadık duygusal biri gelmedi karşıma illaki vardır ama asıl düzeni erkekler bozuyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aslinda bicok farkli nokta var...
ilki, her erkek ayni degil. her erkek kadina obje olarak yaklasmiyor. bu sekilde gormeyen cok fazla insan taniyorum. yuzdeleri gorece az fakat var.
duygusallik kismi ise, herkesin duygusallik seviyesi farklidir. kimi asiri duygusalken kimisi daha makul duygusal kimisi ise az duygusal olabilir.
ilgi beklemek konusunda da benzer sekilde. bahsettiginiz gibi bencil insanlar oldugu gibi, daha verme odakli olan ya da daha dengeli sekilde alip verebilen insanlar da mevcut.
sadakat da benzer sekilde. kimisi icin sadakat cok onemliyken, kimisi 'yuksek sadakat' mi, belki ustumuzden bir kus gecer diyebilir.
haliyle bu dordunu birden tek bir insanda toplamak diger ihtimallere gore daha guc gibi. ama sizin de dediginiz gibi var aslinda ama denk gelme ihtimali daha az diyelim.
Evet maalsef öyle yorum için teşekküler
Obje olmadığınızı kim söylüyor ki size. Herkes herkesin gözünde en başta objedir. İdeal olmak ise sizin kimlik, davranış ve duruşunuza bağlıdır.
İlk akla cins0llik gelmemeli ama
@kraliceeee7777 Yok tatlım benim aklıma ilk olarak cinsellik gelmiyor. Ben seksi genellikle üçüncü dördüncü buluşmada istiyorum.
Oha ıy kimseyle evlenilmez bu devirde ya
Yaşadığın hayal kırıklığını ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum 🌿 Toplumsal roller ve hatalı yetiştirilme tarzı ne yazık ki birçok erkeğin duygusal olgunlaşmasını engelliyor. Ancak kendi sınırlarını koruyup beklentilerini netleştirdiğinde doğru insanları hayatına çekmen kolaylaşır 💛 Yaşadığın bu olumsuz deneyimler sevgiye ve insanlara olan inancını tamamen zedeledi mi, yoksa hâlâ umudun var mı? 🌸
Cevap
9Cevap
Kadınlar kendilerini kullandırmasalar erkekler kadınları obje olarak göremez
deveye diken özellikle de kadına şiken yarar. kadın iyi erkeği sevmez aldatır canısı
cinsel obje gibi gözüken kadınlara karşı duygusal yaklaşılmıyor zaten.
Biz hep duygusal yaklaştık da ne oldu. Sonunda aldatılan oldum
Aynı yaşta ki insanların dertleri aynı oluyor sanırım
Bende korkuyorum sadık biri hayatıma girer mi diye
Ya bir daha aldatılır mıyım diye
Herkes ç*küyle hareket ediyor 🤷♂️🤷♂️
Kim o cimere şikayet edelim
Çok değişken bu sana öyleleri denk gelmiştir
Doğrusunu bulana kadar oho bide ömrünün sonuna kadar bi erkek sadık kalabilir mi ihtimali düşük
Abaza çokk
Bence tam tersi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?