19 gü

Suçundan emin olduğunuz bir yakınınızı, davalı taraf olmayı göze alarak gizler misiniz?

Selam bana iftira atan güzel arkadaşım, toplum nezdinde itibarıma yapmış olduğun sistemli saldırıların sonucunda saygınlığıma yönelik oluşturduğun bu kriz nedeniyle suç duyurusu için dosya oluşturmaya çoktan başlamıştım. Gün geçmiyor ki yeni deliller elime geliyor ve savcılığa vereceğim dilekçe daha da detaylı hale gelmeye başlıyor. Siber suçların seni bulamayacağını zannediyorsan yanılıyorsun. Bir arkadaşın "İznim olmadan beni dosyaya ekleyemezsin" demişti. Ama ekleyebiliyormuşuz:)))) Sen ve çevrendekiler bu dosyaya dahil olacaksınız. Yapmış olduğunuz hataların bedelini adalet karşısında ödeyeceksiniz. Beni suçladığınız her şeyden kendimi aklayabileceğim için kendime güvenim tam olduğu için benim korkum yok:)

TCK m. 284 — Suç delillerini bildirmeme

İftiracıyı korumak amacıyla delil gizlemek, yok etmek, soruşturmayı engellemek veya kaçmasına yardım etmek: Somut olayın şartlarına göre suç teşkil edebilir.

Şu açıklamayı da ekleyelim artık. 18 yaşından küçük biriyle ilişkiye girdiğimi yani yasalara göre suç teşkil eden bir şeyle beni suçluyorsunuz. Hakkımda pedofili diyorsunuz. Madem öyle polise ihbar edin? Ama edemezsiniz çünkü bu sefer TCK m. 267'den yargılanırsınız. Ama korkunuzdan onu da yapmıyorsunuz.

TCK m. 267 – İftira: Bir kimseye hukuka aykırı bir fiil isnat ederek hakkında soruşturma veya kovuşturma başlatılmasını ya da idari yaptırım uygulanmasını sağlamak.

Ayrıca o bahsi geçen kişinin size bir şeyler anlattığını söylemişsiniz. Yalanınız batsın:) Bahsettiğiniz kişinin annesi de beni biliyordu. Size mi kaldı kaç yaşında biriyle sevgili olmuşluğum? Eğer korkmuyorsanız Acun Ilıcalı gibi isimlere de o yakıştırmayı yapın görelim:) Beni sindirebileceğiniz biri zannederek yanılıyorsunuz. Çevremden beni soyutladınız. Sizden dolayı yüzlerce insan beni engelledi. (Engellenmiş olmak umurumda değil) Farkında değil miyim? Bütün bunların bir hesabı olacak. Vermiş olduğunuz bu zararların hem maddi hem manevi tazminatları ve hem de alabileceğiniz ıslah cezalarından haberiniz yok sanırım.

Sevgiler.

Suçundan emin olduğunuz bir yakınınızı, davalı taraf olmayı göze alarak gizler misiniz?
Güncellemeler
19 gü
Ağır kazan yavaş kaynarmış ;)