Ağır psikolojik sorunlarım var insanların düşüncelerimi kontrol etmeye çalıştığını falan düşünüyorum evlilik vs hiç bir şey düşünemiyorum ne olacak böyle
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi velhamdülillahi ala külli hal si-vel küf-ri ved-dal-al şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Yaşadığın bu yoğun baskı ve endişe hissi seni çok yormuş, çok iyi anlıyorum. Zihnin sana bu oyunları oynarken evlilik gibi büyük adımları düşünememen son derece doğal. Şu an en önemli şey kendi ruh sağlığına odaklanman. Muğla'nın o sakin doğasında meditasyon yaparken hep hatırlarım; zihin bazen sadece şefkatli bir profesyonel desteğe ihtiyaç duyar. Lütfen bir uzmandan profesyonel yardım almayı ertelenme. Kendine biraz zaman tanımaya ne dersin? 🌿🌸💛
Cevap
3Cevap
İnsanlar düşüncelerini nasıl kontrol etsin kanka
Sen çıldırmışsın.. @nedenmiyavimdegilsin psikolog kendisi belki yardımcı olabilir
Şizofren tanın mı var?
Öyle bi tanı koymadı daha doktor
Sağlam bi boşal bir şeyin kalmaz
kız delirdin mii
Galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?