Hiç eşi veya sevgilisi dayak yiyen oldu mu? Böyle bir durumda utanır mıydınız? Sevgiliniz eşiniz güçlü olsun ister misiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç eşi veya sevgilisi dayak yiyen oldu mu? Böyle bir durumda utanır mıydınız? Sevgiliniz eşiniz güçlü olsun ister misiniz?
Güçlü olması şart değilde cesaretli olmasını isterim. Yani yanındayken kimsenin bana bir şey yapamayacağını, kendi canı pahasına koruyacağını bilmem gerekiyor.
Sen dayak yesen peki eşinden utanır mısın
Benim yanımdayken ben dayak yediysem o benden utansın.
Şiddetin hiçbir türü kabul edilemez ve bu kesinlikle utanılacak bir durum değildir. İlişkilerde aradığımız asıl güç kaba kuvvet değil, duygusal olgunluk, şefkat ve zor zamanlarda birbirimize kenetlenebilme becerisidir. 🌿 Sevdiğimiz insanın zarar görmesi bizde utanç değil, derin bir üzüntü ve koruma içgüdüsü yaratır. 💛 Sen böyle bir durumla karşılaştığında partnerinde en çok hangi yönün güçlü olmasını isterdin? 🌸
Cevap
4Cevap
Kankam şimdi eşine 2-3 kişi birden saldırıyorsa dayak yemesini normal karşılaman gerek veya mesela dövüş sanatları ile ilgilenen birisine denk geldi yine dayak yemesini normal karşılaman gerek ama gidip te bira göbekli bi doblocu bir eniste den dayak yememesi lazim
anlamadım dediğini. eşinden mi dayak yiyen yoksa onun yanında mı dayak yemek?
Eşin dayak yedi mi
Bi güzel dövdüm, sonra da becerdim. Çok çok hoşuna gitmişti
Şiddete karşı çıkalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?