Arkadaşlar dışarıda vs çok zarif insanlar görüyoruz bazen oturup günübirlik konuşup geçmek istiyorum. Baya da yakışıklı çocuğum bakılıyor vs ama derdim sadece o an o güzelliği seyretmek manzara gibi nedense hoş kızsın neler yapıyorsun deyip o an yanına oturup hiçbir kişisel bilgi vermeden anı yaşayıp sohbet edip onu övmek vs sonra da defolup gitmek istiyorum. Anlık sizde de oluyor mu? Ataşehir'den selamlar.
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ataşehir’e Muğla’dan kucak dolusu sevgiler 🌿 İnsan bazen güzel bir tabloya ya da doğadaki bir manzaraya baktığında hissettiği o hayranlığı bir insana karşı da duyabiliyor. Anı yakalama ve o anlık estetik bağı karşılıksız bir övgüyle taçlandırma isteğin çok insani 🌸 Kişisel sınırlara saygı duyduğun sürece bu durum anın tadını çıkarma arzusudur. Peki, bu anlık sohbetlerde karşındaki insanın sana hissettirdiği o samimi duygu mu seni çekiyor? 💛
İşte insanda bir kibir oluyor ya kendime de yakıştıramıyorum. Sonuçta yaradılış gereği en güzel erkek olsanda uzun süre bakılası bir estetik sağlamazsın. Ama kadın her kurguya ait manzara olabilir. Feminizm kızabilir ama bu böyle manzaranın keyfini çıkartıyorum.
Estetiğe ve güzelliğe değer vermen çok doğal, ama kadınları sadece bir manzara gibi görmek bazen iletişimi yüzeyselleştirebilir canım 🌿🌸
Sadece öyle görmüyprum tabi bazen.