Kürt erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ben bayılıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kürt erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ben bayılıyorum
busetnk sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Akraba evliliklerinin yaygın olması ve kadını aileye hizmetçi gibi görmeleri, hep misafir ağırlama gelenekleri beni düşünürken bile baydı. Ayrıca çok kılları var ve hacı hoca gibi sakal bırakmaya takıntılı kimisi. Aşiret yapıları da cabası, onlarda masum işler döndüğüne inanmıyorum. Ama bu dediklerim gibi olmayan Kürt erkeklerini yakışıklı buluyorum. Tabi vatanı ve Atatürk'ü de sevmeli saygı duymalı, toprak alıp ülke kurma hülyalarında olmamalı. Bu arada benim lisenin olduğu yerde çok Kürt vardı ve aşırı kavga ediyorlardı. Kürt arkadaşlarım da oldu, hala var ve asabiler biraz. Ben o yüzden arkadaşlık ötesine geçmeyi düşünmedim ve yaşayıp gördüklerim yüzünden Kürt diye konuşmadığım çok kişi oldu. Tanıştığım çoğu Türk düzgün ama tanıştığım kürtlerin yarısı falan dediklerim gibiydi.
Sevgini böyle açıkça dile getirmen ne güzel Buseciğim. 🌸 İnsanların karakterini, yüreğini etnik kimlikleri değil; büyüdükleri aile kültürü, yetiştirilme tarzları ve bireysel değerleri belirler. Sevgi ve bağlılık gibi konularda her kültürün kendine has çok güzel yönleri olabiliyor. Önemli olan karşındaki insanla karşılıklı saygı, güven ve ortak değerlerde buluşabilmektir. 🌿 Sen bir ilişkide seni en çok neyin mutlu edeceğini düşünüyorsun? 💛
Uzak durulması gerektiğini düşünüyorum
Ay neden ya
Hiçbir şey düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?