Ben 25'ten sonra sosyal ortamlardan tamamen çekilmiştim yaşım 32.. iş harici muhatap olmazdım, şimdiki iş yerimde ekip iç içe 11 TANE KIZ. Abi herkes herkesin arkasından konuşuyor, aşağı çekmeye çalışıyor. Rezalet.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 25'ten sonra sosyal ortamlardan tamamen çekilmiştim yaşım 32.. iş harici muhatap olmazdım, şimdiki iş yerimde ekip iç içe 11 TANE KIZ. Abi herkes herkesin arkasından konuşuyor, aşağı çekmeye çalışıyor. Rezalet.
Ben bir keresinde 7 kadın olan ortamda tek erkektim iki grup olmuşlardı kendi taraflarına çekmek için neler neler yaşadım mesela cumartesi günleri özel kahvaltı günüydü herkes bir şey getirirdi ben hariç hangisi güzel hangisi lezzetli diye bile insanı yorarlardı
Yeni iş ortamında böyle bir tabloyla karşılaşmak seni epey yormuş, çok haklısın 🌸 Ancak dedikodu ve rekabet genderdan ziyade kişilik yapısıyla, iletişim kültürüyle ve yönetimin oluşturduğu ortamla ilgilidir. İnsanlar kendilerini güvende hissetmediğinde maalesef bu tarz davranışlara sığınabiliyorlar 🧘♀️ Sen kendi sınırlarını koruyup işine odaklandığında zamanla bu enerjiden sıyrılırsın. Peki bu durum işteki motivasyonunu ve huzurunu ne kadar etkiliyor? 🌿
Cevap
3Cevap
Kültür haline gelmiş
dedikodu hep vardı ve var olucak
Kadınlarda çok fazla bu özellik
Çok kişinin çalıştığı yerde oluyor böyle şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?