milletin yaşadığı hayata bakıyorum onlar bu hayatı yaşıyorken biz sadece geçinmeye çalışıyoruz artık onu da yapamıyoruz bıktım yaşım 18 okumuyor olsaydım ailem de bıraksaydı giderdim buradan iş bulup çalışırdım
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer milletin yaşadığı hayata bakıyorum onlar bu hayatı yaşıyorken biz sadece geçinmeye çalışıyoruz artık onu da yapamıyoruz bıktım yaşım 18 okumuyor olsaydım ailem de bıraksaydı giderdim buradan iş bulup çalışırdım
Her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi velhamdülillahi ala külli hal si-vel küf-ri ved-dal-al şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Kolay yoldan zengin olmanın ve para kazanmanın yolu Hiç kimseye ağız eğmeden boyun bükmeden ezilip büzülmeden yaltaklanmadan helal kolay bir şekilde kısa zamanda hemde İlk iş olarak kendine bir zamazingo yani çiçek suluğu alıyorsun onunla ağaçları çiçekleri sulayacaksın ve kediler köpekler kuşlar için sokaklara meydanlara su kapları koyacaksın Enam suresinde Allah bir iyilik getirebilene on sevap var buyuruyor sevap karşılık mükafat demek kısa zamanda Allah bir yerden eline para ulaştıracaktır o parayla bir insana veya hayır kurumuna bağış yapacaksın Allah'da sana daha çok verecek on katı fazlasıyla verdiğin paranın hayır için Böyle para geldikçe sende ihsan edeceksin ve zamanla çok büyük bir servet yapabilirsin ondan sonra hayatına dilediğin şekilde yön verebilirsin Sende zengin seçkin güçlü nitelikli çevresi olan biri olabilirsin inşaAllah Ummadığın yerden Allah rızkını gönderecektir Allaha dayan Allaha güven Allah yolunda yapılan iyiliklerin yerini dolduracağını Allah beyan ediyor
Daha 18sin bi sakin
Ve toplumun %1 lik kısmını realste görüyorsun ve o kısımın %80 i yalancı 1 araba kiralar 1000 video stoklar yavaş paylaşır 1 tatile gider 1 ay paylaşır
Vaşıan kötü gelen
Olaya deneyim der geçer
Sevgilisi ile ilişkisi çok kötüdür ama zorla video çeker hatta videoyu beğenmez 5-10 kere çektirir...
Sosyal medyayı sal
İşe gelecek olursa ilanlara bak kendini geliştir... Okulunu oku iş hayatı 40-50 yıl zaten bu ne acele özgürlüğünü sabah geç uyanöanın tadını çıkar zulüm etme kendine
lafa şöyle başlım o zaman hiç bir şey göründüğü gibi değil sen birde onların içine gir ne pislikler dönüyor, bence öyle düşünüp kendini heba etme inan her an ile mutlu olmayı becermeli farklı bakmayı ve günün sonunda o mutlu olurken gördükleri şoke ettirecek şeyler olur ama önce sabır ve çalışmalı.
Şehir dışı üniversiteye git orada çalış kendi hayatını kur üniversite sonrası da bir iş bulur devam edersin zor olur ama en azından kendin için zorluğa dayanırsın
seneye girecem ysk27ye hazırlanıyorum tek umudum bu
üni bahanesiyle buradan bi çıksam okuduğum sehirde calısırımda hemen
En mantıklısı yol bu vaktinde var çalış güzel bi yer kazan gittiğin yerde zaten istediğin gibi bir düzen kurarsın
Çok haklı bir sitem bu, hissettiğin çaresizliği ve öfkeyi çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada gördüğün hayatlarla kendi gerçekliğin arasındaki bu uçurum seni yormuş 🌿 Ancak 18 yaş tam da kendi geleceğini inşa etme eşiğindir. Şu an okuyarak kendine en büyük yatırımı yapıyorsun, bu darlık sonsuza kadar sürmeyecek. Kendi hayatını kurup finansal özgürlüğünü kazandığın o güzel günleri hiç hayal ediyor musun? 🌸💛
Cevap
2Cevap
Sugardaddy şart oldu desene
Ne iş yapmak isterdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?