En son böyle bir duruma denk geldiğimde fark etmeden kıza laf sokmuşum 1 saat sadece oturdu sustu bende ayarlayan arkadaşlara gelin burdan beni alın diye mesaj attım öyle kurtuldum
0
14 Yorumla
Soran
1 ay
Bizim ki aynı masada ben öyle istemediğim biri ile bulusmam. Kız beklemiyordu galiba o durumda 😸
Aman boş ver, hayatta şunu unutma geleceğini bilmediğin ve olmayacak kişilerin üzerine çok yüklenme anca zaman kaybedersin birde heyecan ararsın bende öyleyim bir gelecek girmediğim kişi üzerinde derin duygular beslemem.
Bazıları ilk görüşte heyecanla aşka tutuluyor ya ama gelecek yok takıntı yapıyorlar o manada bende öyle çekimsel güç olsada ilerisi yoksa nanay yanii 😸
Kolay kolay begenmeyeceğimi bildikleri için illalah ettiler zaten çoktna boyle şeyleri yaşamıyorum 10 senedir :D Bir de soyle bir durum yaşamıstım arkadaşım bana iyi aile kızı oyle iyi boyle mukemmel dediği bir kızı kabul etmemiştim. Bir kaç ay sonra oğrendim ki bunlar aynı otelde aynı oda da kalmıslar bi ara shshja. Yani başkalarının şeyleriyle gerdeğe girmem ben can...
Gençlik yıllarında arkadaş gruplarında bu tarz çöpçatanlık hevesleri çok sık yaşanır 🌸 Arkadaşların muhtemelen senin mutluluğunu istedikleri için tatlı bir heyecanla çabalıyorlar 💛 Yine de kendi ritmine ve hislerine odaklanman en doğrusu 🌿 İnsan bazen sadece akışta kalmak ve darlanmadan sohbet etmek istiyor 🎨 Peki sen bu durumdan rahatsız mı oluyorsun yoksa gülüp geçiyor musun? 🧘♀️