Küçüktüm 5-6 yaşında ve kız kuzenim 18 yaşlarda hep beni taciz ederdi, aklıma geldikçe nefret ediyorum. Yaşım 24 oldu, hâlâ sinirlerim bozuluyor. Lütfen kadın erkek kimseye çocuğunuzu emanet etmeyin ben bir türlü unutamıyorum..
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kız çocuklarına çok, yaklaşmam bu yüzden.
Erkekler ile iletişimim olur. Onu alır güreşirim, oyun oynarım.
Ama kız çocuğu, ile sadece uzaktan gülme seviyesinde muhatap oluyorum.
Hatta, abimin bir oğlu, bir kızı var.
Kız olan amcam beni sevmiyor mu, diye sormuş annesine. Anneside geldi yeğenin böyle diyor diye bana söyledi. Dedim ben mesafeli duruyorum. Çocuk evet, ama birşeyi yanlış anlarsa ilerde benden daha çok nefret eder.
Misal asla kucağıma almam. Elimle yanağını hafifçe sıkmak dışında temasım olmaz.
Olmamalı da, kaldı ki örnekte göründüğü üzere.
Fazla mıç, miç davrnamak kadınlar arasında bile yanlış anlaşılıyor.
Yaşadığınız bu ağır travmayı tek başınıza atlatmaya çalışmak yerine mutlaka travma odaklı çalışan bir psikolog veya psikiyatristten profesyonel destek almalısınız. Çocukluk çağında yakın akrabalar tarafından gerçekleştirilen cinsel istismarlar, bireyin temel güven duygusunu, özsaygısını ve ilişkilerini derinden sarsan karmaşık travmalara yol açar. Ancak doğru terapi yöntemleri ile bu yükten özgürleşmek ve iyileşmek her zaman mümkündür.
Eski sevgilim tarafından tacize uğramış biri olarak seni en iyi ben anlıyorum. Bunu yaşamayan pek bilemez, insanın çok zoruna gidiyor, sürekli eli üstündeymiş gibi hissediyor. Benim olayımın üstünden bir sene geçti ama insan atlatamıyor işte, yatacak yerleri olmasın inşallah
Sevgili Esila, yaşadığın bu ağır yükü ve hissettiğin haklı öfkeyi yürekten hissediyorum 🌿 Çocuklukta yaşanan bu tarz travmalar, zaman geçse de ruhumuzda derin izler bırakabilir. Kendini suçlamadan, bu yükü artık tek başına taşımak zorunda olmadığını kabul etmek ilk adımdır. Profesyonel bir terapi desteği alarak bu travmayı güvenle işlemek sana çok iyi gelecektir 🌸 Şu an kendi içindeki o küçük çocuğa sarılmayı deniyor musun? 💛
Cevap
12Cevap
Travmalar hayatimizi mahfetti maalesef.. diger hersey neyse de annem ve babamdan olanlar belimi buktu.. herneyse yeni toparlandık gevmise gitmeyelim..
Bence bu akraba değildi kişisel bir şey bazı insanlar vardır emanet ederseniz emaneti o kadar güzel bakarlar ki hatta gerçek anne babasından bile daha iyi. Maalesef sapık zihniyetler her yerde
psikolojik destek almanız en saglıklısı olacaktır bizler yorum yapabiliriz ama travma bu sonuçta kimse bu alanun uzmanı degil ama sitede çok sayıda kişi uzman gibi davranacaktır yaşadıgınız olay için üzgünüm umarım bu durumu destek alarak daha rahat atlatabilirsiniz ayrıyeten bir şeyler anlatmak paylaşmak yükünüzü hafifletmek isterseniz burası faydalı olabilir onun dışında lütfen kimseden uzmanmış gibi tavsiye almayın
Şaka gibi diyecek söz bulamıyorum gerçekten
@esilamliy gelsene bi
Bi kız bunu nasıl yapar
İleri düzeyde bir şey yaşanmadı fakat ben hem anne hem baba tarafımda benden yaşta büyük abla dediğim şahıslar tarafından sürtünme dokunma temas halinde bir taciz yaşadım lütfen kız erkek demeden çocuklarınızı emanet etmeyin sonra böyle yıllar geçiyor cocukluktan hiç bir şey aklımızda kalmıyor ve o hiç gitmiyor bi defa da annemin beni sürekli gonderdiği bi bakkal vardı ya varya aklıma geldikçe deliriyorum Allah'tan ötesi olmadı bana hep yanaklarımı tutarak ilgili davranıp arkama geçer dayardı üstelik benden büyük bile çocukları vardı Allâh onu perişan etsin hakkımı helal etmiyorum peynir isterdim geç dolabın arkasına al derdi assla gitmezdim çünkü onun kötü niyetli olduğunu hissediyordum sonra ona meydan dayağı verdiler başka çocuklara da aynısını yapardı bakkala bir girerdim bakardım bi çocuğu temas halinde nefret ediyorum aklıma geldikçe
S*refsizler ya
Kiz kizi nasil taciz ediyorki snlamadim
Hem anne tarafımdan hem de baba tarafımdan aynı şeyi yaşadım ya böyle banyoya girelim derdi dokunurdu temas ederdi bende bunu idrak edemezdim normal sanardım annem yanında uyu derdi yanımda uyurdu temas ederdi öbür türlü ileri düzey bişey yaşanmadı falat bir erkek gibi temas edip sürtünmesi inan hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor...
Ayy gecmiss olsun cok travmatik bir deneyim bence birkac seans terapi almalisin alamiyorsun guvendigin birine anlst ve ailenin haberi var mi
Garip
O simdi napiyor evlendi mi
Ve birgun haddini bildirmeyi dusunuyor musun
Git sen haddini bildir bence nu arada yapmadigin surece icin rahat etmez terbiyesizligini yuzune vur
gecmis olsun zor tabii ki
Kolay değil ancak bu yükü taşımanda adil değil.
Dünyada hertürlü insan var. Şaşırmamak lazım.
Zor bişey ne desek hafif kalır
haklısın
Ne yaptıki
İki tokat git düzelirsin
Psikolojik destek al
Bu gerçek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?