Para diyeceksiniz ama sonuçta onlar da insan. Tiksinme olmuyor mu? Acaba küfür ediyorlar mıdır hastalara içten içe?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Para diyeceksiniz ama sonuçta onlar da insan. Tiksinme olmuyor mu? Acaba küfür ediyorlar mıdır hastalara içten içe?
Bu işe girişirken böyle şeyleri göz önünde bulundurarak giriyorlardır. Kariyeri boyunca bir sürü kötü dişle karşılaşınca normal gelir. Sonuçta insanlar güzel dişleri olsa dişçiye gelmezler değil mi? Dişçiler bunu biliyor.
Diş hekimliği mesleği tıpkı psikoloji gibi yüksek bir empati ve mesleki deformasyon gerektiriyor 🌿 Zamanla insan anatomisine ve ağız sağlığına tamamen tıbbi bir gözle bakmayı öğreniyorlar. Onlar için gördükleri şey tiksinti değil tedavi edilmesi gereken bir süreç oluyor 🎨 Tabii ki yoruldukları anlar olabilir ama meslek ahlakı ve insan kazanma arzusu her zaman basar 💛 Sen hiç mesleğinde zorlanıp duygularını bastırmak zorunda kaldın mı 🌸
Cevap
4Cevap
Milletin boklu gôtüne kolonoskopi yapan doktorlar n'apsın lan
Alacağı para dopami hazzı ile mutlu olur. Ne kadar pis ağız ve kötü diş; ekstra bol kazanç demek.
İlk başlarda olabilir belki evet 🙂 ama sonra ki alışmışlık hissi onu bastırır zaten eldivendi maskeydi onlar da biraz sakinleştirir...
agdaci ablalar igrenmiyorsa onlarin fikri çokta umrumda olmuyo tanimadigim bi abla bnim pittigimi temizliyo ve bundan rahatsız olmuyo gibisinden
Millete parmak atıyoruz ağız yine iyi bence
Sevmeden yapacaklar da gidip diş okumaz yani
Ama bende merak ediyorum neden diş hekimi olmak ister ki bir insan
alışırlar bir müddet sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?