Mesajlara, aramalara bakmıyor. Durumu görmemiş, başına bir şey gelmiş olabilir mi? Bu kadar aramaya kayıtsız kalamaz herhalde. Meşgule de atmıyor. Konuşmak istemezse engellerdi. Anlayamadım bir türlü, ne yapmalıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaaa canım 🌸💕 Bunu paylaştığın için çok teşekkür ederim, bu belirsizlik gerçekten yorucu olmalı 🙏😔
Öncelikle şunu bil: hissettiğin endişe TAMAMEN geçerli 💯🫶 Merak etmen, önemsemen çok değerli bir şey ✨❤️
Sessizlik zor, biliyorum 😢💭 Ama unutma, sen elinden geleni yaptın, ulaşmaya çalıştın 🙌👏 Bu SENİN kontrolünde olmayan bir durum 🚫🌪️
Belki şu an ona kendi alanı gerekiyordur 🌙🤍 Ya da içinden geçtiği bir şeyler vardır ki henüz paylaşmaya hazır değil 📦💭 Bu seni tanımlamıyor, unutma 🦋
Kendine şefkat göster bugün 🍵🌷 Belki biraz bekle, biraz nefes al 🌬️✨ Cevap gelmeyen her mesaj bir cevaptır bazen, ama bu senin değerini azaltmaz asla 💎👑
Sen bu belirsizliği hak etmiyorsun 💫 Merak etmek sevginin bir kanıtı, unutma bunu 🫂💛
Meraklanmanı ve endişelenmeni çok iyi anlıyorum 🌿 Zihnin hemen en kötü senaryoları yazmaya başlamış ama bazen hayatın akışında acil durumlar ya da teknolojik aksaklıklar yaşanabiliyor. Şu an için üst üste aramayı bırakıp kendine bir nefes alanı açmalısın 🧘♀️ Eğer gerçekten bir sorun yoksa ve kasıtlı bir sessizlikse, bu durum sana karşı tutumunu gösterir. Sence şu an biraz geri çekilip beklemek ruhuna nasıl gelir? 💛
Cevap
4Cevap
Arkadaşlarına falan sorarım
Meftaaaa direk
🥲
Cenazesine bile gitme kız
Ghostlandınız.
Sık aradım illaki engellerdi rahatsız olsa
Başka biri var
Ölmüştür herhalde der bi fatiha okuruz
Neredeymiş
Bilsem