Bedava kira, fatura ödemeden yaşıyor, kadınlar sorumluluk almıyorlar, kadın çalışsa dahi erkek evi geçindirir abi, kaşasında hepsi valla niye evlilik diye olup bittikleri belli, kadın olsam ben de bir enayi bulmak isterdim
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bedava kira, fatura ödemeden yaşıyor, kadınlar sorumluluk almıyorlar, kadın çalışsa dahi erkek evi geçindirir abi, kaşasında hepsi valla niye evlilik diye olup bittikleri belli, kadın olsam ben de bir enayi bulmak isterdim
Cevap
5Cevap
Lafa gelince erkeksiniz ama hiçbirinizin aile babası olacak vasıfta değilsiniz. Ailenizde çevrede adam yerine koyuluyorsunuz evlenince. Erkeksen tabiki ailene bakacaksın bunu da külfet olarak görmeyeceksin bu kafada birinin ailesiyle kendisiyle büyük problemleri olduğu kesin zaten. Kadın evde çalışsa kimsenin gözüne görünmez kocası gelir laf eder, kaynana görümcenin çenesi durmaz karısına erkeklenir annenize iki çift laf söylemezsiniz ezdirirsiniz. Çocuk olur sanki tek kadın doğurmuş kafasında olursunuz. Çalışır eve ekmek getirir destek olur bu seferde utanmadan evin işini eksiksiz istersiniz
Evlenince bile kız tarafının oglu olursunuz ama o kadın ne hikmetse hep el kızıdır ne yapsa göze batar kocası alkolik kumarbaz olsa bile bir şey denmez kadına yuvana sahip çık denir
Şu yazdıklarına inanıyor musun kadına gık desen hemen boşanır donuna kadar alır birde haraç (nafaka) baglatir kendine
Hiçbirinde yanlış bir şey yok takmışsınız bir nafakaya ne olduğunu da bilseniz kimi onu bile ödemiyor
Çocuk olunca tabiki nafaka vereceksiniz çocuğum var diye böbürlenmeyi bilirsiniz ama boşanınca ne hikmetse kadın değil erkek hemen evleniyor kadından boşandınız diye el kadar çocuğa kin besliyorsunuz
Kadın babasının evinden getirmedi o çocuğu tabiki destek olacaksınız zaten adam olsanız böyle bir şeye gerek bile yok
Ya şu dediklerini ciddiye alan kimse olmaz emim ol ütopik şeyler yaziyorsun realiteden uzak.
Sen başka dünyada yaşıyorsan ütopik gelir ben kadın yüzde yüz haklı demiyorum ama cinsiyet kavramını kaybeden sizsiniz evlenince işten geliyorsunuz kadının yüzüne bakmıyorsunuz çıkma sevdanız bitmiyor sormuyorsunuz bile ne olup bittiğini
Sorumluluk almaya ödünüz kopuyor
Zaten sen hayatına alacağın insana bu kafada yaklaşacaksan evlenme bu üslupla işin zor
Evlenmem zaten enayi miyim ben tüm sorumluluk bende olacak ama eşit olacağız yok ya ancak ve ancak nafaka kalkar mal paylaşımı kalkar evin reisi erkektir yasası geri gelir o zaman evlenirim
Dogru egonuz ancak öyle tatmin olur
Erkekler gözünü açtı, evlenmiyorlar diye bu şartlardan dolayı.
İncel, prenses vs takmadiklari yafta kalmadı.
Eflak ve bogdanı mehir diye versen isteyecek yüzsüzlük ve arsızlık var.
Herkes imparator kızı gibi takılıyor.
Sıkıntılı zaman, bakın keyfinize şu an evlenecek kadın profili yok ortada.
Onlar kendi hulyalarında, takıla dursunlar.
Eee ! Hormonlara da dur diyemiyorlar. Evlilik işini yokuşa sürdükleri için. Erkeklerde basıp geçme derdin de. Fiyat etiketiyle dolaşıyorlar, sonra da mal muamelesi görünce şaşırıyorlar.
On numara tespit
Cevabım da ne işin var. Git soruya görüşünü belirt. Toksik kitle, isteseydim. 4 milyar kadından bir tanede ben kandırırdım elbet. Zaten siz duyduklarınıza ve size gösterilene düşen sığ varlıklarsınız. Evlenince değişti diye ağlamalarınız tamamen bundan. Bende tuzaklasam elbet bulurdum, yani musterih ol. Görüş kısmı burası değil, sana ağlayan da yok. Sorunun sahibine cevap verdim.
Reis raconu kesti
Erkek üye kabul etmesinler o vakit. Mavi profil ile kayıt olunabiliyorsa, o isimdir sadece nitelik değil. Öyle olsaydı, kadınlara özel siteler gibi sadece kadın cinsiyetinde hesap açabilirdin. Bide böyle düşün, kadın düşmanı değilim. Avanak düşmanıyım. Aranızda aklı selim olanlar da var. Onlar da gider vefasızın birine düşer. Bu dünya böyle.
Evlılık te kadın bedava dan hızmeçi, bakici, aşçı, çocukları ıçın 7/24 hazır ve nazır bakıcı kayan için dört dörtlük hızmetcçi. Erkek için yatakta bedava dan o. rospu
Daha saysam bıtmez ınan kı sen dışarı da ışçisin even gelıyorsun kıral oluyorsun ama kadın evınde de hizmetçi baba evınde de öyle
Ben evli olupta evde kral muamelesi gören bir tane erkek görmedim
Kesin vardır
Valla bende artık böyle düşünmeye başladım.
O güzel ahlaklı, eş ve anne olmaya hevesli, aynı yastığa baş koyulacak kadın YOK, en azından benim için yok.
Böyle bir kadın olmadığı zaman da kadını bedavadan geçindirmek benim için evlilik
En iyisini yapıyorlar vala hayatı onlar yaşıyorr enai erkekte çok yok değil bulcan bir enaii parmayında oynatcan işte miss gibi
Valla kadın olmak var
Hayır psikolojik olarak çöken kadınlar oluyor iki aile arasında her işe koşturuyor çocuk bakımı evine bakma çekip çevirme yemek bir de kendine bakıp kocasıyla ilgilenme
babasının evinde kira fatura ödeyerek mi yaşıyor? evi çekip çeviren kim donunuzu yıkamaktan bile acizsiniz
Her haftasonu tüm evi siler süpürür çamaşırları yıkar asarım ve hepsi taş çatlasın 2 saatimi alır haftada 2 saatlik işi ben yaparım gel öde kirami faturamı
Evi sadece haftasonu silip süpürüyor ve tüm saydıklarını 2 saatte yapıyorsan pislik içinde yaşıyorsundur. Kadını sanki sokaktan mı topluyorsunuz kirasını ödüyorum bilmem ne diyorsun ailesinin evinde daha rahat yaşar evlenince tüm iş yükü kadına kalıyor üstüne de çocuk eklenince
aile evinde rahat edemez anası huzur vermez çünkü biz sizi biliyoruz kızlar meraklanmayin
Kadın da evi döndürüyor kanka temizligi yemeği çocuğu misafi zırti pırtı kolay mı sanıyorsun sen ben hem çalışıyorum hem evime bakıyorum basit sanıyorsunuz ya bazı şeyleri yok fatura şu bu sevmiş almışsın gözüne mi geliyor bunlar
yine birileri bizim hakkımızda kararlar veriyor
Erkekler eşine evine harcadigi parayi bi zahmet fazla görmesin
Çalışmak da sizin lehinize
Sen çalış ben yatan
Olmaz ben yatan sen çalışan
Pışşık yağlı kaşık
Yas kaç önce anaokulunu bitir şu an senin çalışman gerekmiyor zaten
15:30 da anaokulu dağıldı
Beslenmende şeftali kompostonu yememissin Alidan ne dedim ben dana dün akşam patates şekerlemesi yemek yok
olmasi gereken o cunku
Ye yaprağı yat aşşağı
Değilim
Evlenme kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliği sadece maddi bir alışveriş olarak görmek, ilişkinin getirdiği duygusal ve zihinsel yükleri gözden kaçırmana neden olabilir 🌿 Bir evi ve hayatı paylaşmak, her iki taraf için de büyük sorumluluklar taşır 🧘♀️ Kadın ve erkeğin dengeli bir şekilde emek verdiği, birbirini desteklediği bir evlilikte enayilik değil, gerçek bir ortaklık vardır 🌸 Sen kalbini ve sorumlulukları eşit paylaşacağın bir ilişkiye hazır hissetmiyor olabilir misin 💛