Zengin sevgilimle evlenirsem servet avcısı diye damgalanıp önyargıya maruz kalır mıyım?

Sevgilim çok zengin biri, daha doğrusu babası çok zengin, eğer evlenirsek servet avcısı vb. damgalar yer miyim, ön yargılara maruz kalır mıyım?

Bu arada arkadaşlar kimse gelip de zaten öylesin gibisinden kıskanç, saldırgan, kuduruk, boş ve gereksiz yorumlar yapmasın, ilişkisi olan mutlu olan insanı kıskanmanın lüzumu yok, sorumdan alakasız yorum görmek istemiyorum🙂, parası umurumda değil, ben onu gerçekten seviyorum, değer verdiğim ve sevdiğim biri, ben sadece eğer evlenirsek (muhtemelen evleniriz bu arada, 11 ay ilişkimiz var ve güzel gidiyo) eğer evlenirsek servet avcısı vb. ön yargılara maruz kalır mıyım (ben çok zengin biri değilim, kamu personeliyim, onunla evlenirsem ön yargılara maruz kalabilirim gibime geldide ondan sordum) (umarım ön yargılara maruz kalmam, ön yargıları hiç sevmiyorum ya

Acaba ön yargılara maruz kalır mıyım?

Güncellemeler
1 ay
Bu ne saçma bi başlık🙄🙄 "Sevgilim zengin biri, onunla evlenirsem önyargılara maruz kalırmıyım" böyle yazmıştım, saçma sapan bi cümle koymuş bu yapay zeka fazla olmaya basladı artık😶
Zengin sevgilimle evlenirsem servet avcısı diye damgalanıp önyargıya maruz kalır mıyım?