Kuzenlerim aslında benim kardeşim olabilir mi, bunu DNA testi olmadan nasıl anlayabilirim?

Babamın teyzemle yıllar önce ilişkisi olduğunu söylüyordu annem, hep annemi aldatırdı zaten babam, işin kötü yanı bu durumu şu an tüm anne tarafı biliyor teyzemin çocukları hariç. Velhasıl iki kuzenim babamdan olabilirmiş ve babaları sandıkları adama da benzemiyorlar. Babam küçüklükten beri beni sevmez ama kız kuzenimle adları aynı, sadece son harfleri farklı diyeyim siz anlayın, hep onu öper, gördüğü yerde harçlık verirdi, sen benim adaşımsın deyip sarılırdı ve konuşurken sürekli teyzemin oğullarından sadece birini sevdiğini söylerdi ve erkek kuzenim de babamı severdi, bir keresinde babam için onunla sabaha kadar siyaset yaparım çok severim dediğini babama söylemiştik babam da sırıtıp ben de onu severim, erkek kardeşlerinden tek derdi. Ve teyzemin çocuklarından sadece o iki kuzenim küçükken sarışın renkli gözlüydü, babaları yani annelerinin kocası esmerdi, onun babası da. Benim bir ablam da küçükken sarışındı ve onlar da sarışın mavi gözlüydü, dedemden geliyor olabilir. Birbirimize de benziyoruz ayrıca her gören bizi kız kuzenimle kardeş sanar kız kuzenimle. Annesi yani teyzem hem annemden hem de bizden nefret ederdi. Önceden herkes dedemlerde bir araya geldiği zaman teyzem hep babamın oturduğu koltuğa oturur, nasılsın diye sırıtarak soru sorardı ve annemle hiç konuşmazdı hele bizle hiç, bize takıntısı vardı gerçekten böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var sizce bunun olduğunu nasıl kanıtlarım, DNA testi için de o iki kuzenim burada yoklar ve eğer öğrenirlerse de kan çıkar öyle söyleyeyim ne yapmalıyım

Kuzenlerim aslında benim kardeşim olabilir mi, bunu DNA testi olmadan nasıl anlayabilirim?