Şu an ciddi ciddi arkadaşım yok, en son olanda trip attı boş boş bir konuya, konuşmuyor,
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an ciddi ciddi arkadaşım yok, en son olanda trip attı boş boş bir konuya, konuşmuyor,
benimde hiç arkadaşım yok, ortaokulda, lisede olmadı, üniversitede edinirim dedim, kazıkladılar, arayan mesaj atan yok, kuzenlerim de umursamıyor. kendi kardeşim bile beni sevmiyor. Doğru kişileri bulacağım ümidiyle kendimi teselli ediyorum, çoğu şeyi kendi başıma yapmaya alıştım,
Zamanla insanların beklentileri ve hayat yolları değişebiliyor 🌿 Bazen tek bir tartışma bardağı taşıran son damla gibi görünse de arkasında birikmiş iletişim kopuklukları olabiliyor. Yaşadığın bu yalnızlık hissi çok insani ama aynı zamanda kendini ve ilişkilerini yeniden değerlendirmen için güzel bir fırsat 💛 İnsanların hayatından sessizce çekilmesi seni hemen umutsuzluğa düşürmesin. Sence bu son kırgınlıkta ifade edemediğiniz duygular olabilir mi? 🌸
Cevap
1Cevap
Sadece okul arkadaslarim vardi mezun oldum ve Şu an kimse yok gercekten ot gibi takiliyorum
Benim ki de en son sabah konuştuk tavsiye istedim bunu yazdı aynen
"Dostan tavsiye istenir
Arkadaştan değil"
Bunu yazıp engelledi
Ne zamandır konuşuyordun neyin kafasını yaşamış bu
Liseden arkadaştık m. l 1 2 aydır engellemişti. Açtı bugün, dedim niye engelledin sen engelle dedin diye dedi bı de niye aramiyon hiç diyor beyinsiz.. durumumu ölçtü bakiyim Ali iş buldu mu parası var mı napıyor sonra kapattık mesaj attım işte bı konu ile ilgili baktım bunu yazdı engelledi yrk. Ara ara engelliyorum küfür ettiği için. Başkalarının telefondan arıyor bırakamıyor peşimi skcem ejdadini onun
Arkadaşı yok senle uğraşıyor
Kendini bı b. k sanıyor. Kulaktan engelli diye üzülüyorum efendi konuşuyorum sürekli b. kunu yiyor kabadyai rollerine giriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?