Ailemin iki tane evi var, bir evi benim ve eşimle yaşamam için verdiler. Bu ev annemlerin bir kat üstünde, eşimle annesinin ev konusunda tapu planı yaptığının mesajlarını gördüm, boşanma kararım netleşti, annesi "Evin tapusunu al, öyle boşan." diye nasihat veriyor.
Ben annemlere inip kendi yaşadığım evi kiraya vermek istemiyorum ama herkes fikir veriyor, bu beni çok geriyor
Ya kavga edeceğim herkesle ya da sabır deyip geçeceğim.
Şu an çalışmıyorum ama mesleğim var.
Beni çok fazla küçümsüyorlar, iş bulamazsın, kiraya ver, annenin evi var diye
Akıl veren çok oluyor ama ekmek veren yok
Hiç kimse acaba annesinin evinde psikolojim ne olacak, attan inip eşeğe binmek nasıl olacak diye düşünmüyor
Ailem bazen etkileniyor bu fikirlerden
Ben annemlere inip kendi yaşadığım evi kiraya vermek istemiyorum ama herkes fikir veriyor, bu beni çok geriyor
Ya kavga edeceğim herkesle ya da sabır deyip geçeceğim.
Şu an çalışmıyorum ama mesleğim var.
Beni çok fazla küçümsüyorlar, iş bulamazsın, kiraya ver, annenin evi var diye
Akıl veren çok oluyor ama ekmek veren yok
Hiç kimse acaba annesinin evinde psikolojim ne olacak, attan inip eşeğe binmek nasıl olacak diye düşünmüyor
Ailem bazen etkileniyor bu fikirlerden
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zorlu ve karmaşık bir süreçten geçiyorsun ama yalnız değilsin 🌿 Evliliğinde yaşadığın hayal kırıklığı bir yana, çevrendekilerin sana sınır tanımadan akıl vermesi yükünü daha da artırmış 🌸 Şu an en çok ihtiyacın olan şey kendi sesini duymak. Mesleğinin olması harika bir güç 🎨 Başkalarının olumsuz söylemlerine kulağını kapatıp kendi ayakların üzerinde durmak için bir adım atmaya ne dersin? Kendi hayat planını yaparken ilk önceliğin ne olacak 💛