birkaç kez daha bu konudan dolayı tartıştık ama ciddiye almamıştım dün kavga ettik çıktı gitti daha eve gelmedi hastayım yemek yapamadım diye
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birkaç kez daha bu konudan dolayı tartıştık ama ciddiye almamıştım dün kavga ettik çıktı gitti daha eve gelmedi hastayım yemek yapamadım diye
Cevap
14Cevap
Şu anda hastaysan tabi ki yemekle uğraşmana gerek yok.
Ama birkaç kez tartıştığınıza göre belli ki sen hiç yemek yapmıyorsun.
Çalışıyorsan tabi ki yemek yapamazsın, o ayrı.
Ama çalışmıyorsan, bütün gün boşta olup yemek yapmamak, aile içindeki "adaleti" bitiren bir durum.
Evde herkese düşen görevler vardır. Mesela kocan çalışmasa, geçimi senden beklese nasıl olur?
çalışıyorum ve 2 haftadır izinliyim ağır grip oldum o yüzden yapamıyorum yoksa işten gelsem bile ona güzel yemekler yaparım
Her zaman yapmıyorsan, bunu çözmek lazım. Bir iki kere yemek yok diye kaçan adam, gitsin aşçıyla evlensin
çok fena halsizim gribim yemek yapamıyorum ayaga bile kalkacak halim yoktu ama yinede makarnadır corbadir yapiyodum buna rağmen iyi kadın değilsin iyi eş degilsin beni doyuramıyor sun diyor
Beni doyuramiyorsun mu dedi? Hmm
Bu Kelime benim için yeterli:)) iyi günler
Allah aşkına iki yumurta kırıp karnını doyuramiyorsa yalandan yere bahane üretip evden uzaklaşmaz bi insan hasta insana da saygı gösterilmeli hepimiz insanız
çok fena halsizim gribim yemek yapamıyorum ayaga bile kalkacak halim yoktu ama yinede makarnadır corbadir yapiyodum buna rağmen iyi kadın değilsin iyi eş degilsin beni doyuramıyor sun diyor
Bırak boşansın. Bu kafada bir erkekle ömür mü geçer
Ailem de yok gidecek yerim yok 😢
Hastalık nedeniyle yapamadıysan kocan abartmış sürekli yapmıyorsan sıkıntı
Normalde yapmıyorsan tartışma çıkması normaldir de bir kere hastasın de de ayıp etmiş
Her gün mü yemek yapmıyorsun
Yemek Yapmadığın İçinde Boşanılmaz Ya
Sadece hastayken mi genel mi
Hasta yım normalde çok güzel yemekler yaparım
Yolun açık olsun deseydin
Ev hanımısin değil mi
Başka neler yapmıyorsun
Sen de yemek yap boşanmasın
Bırak boşansın
Yok ver o okuze
Haklı
Peki kadınlık yapıyor musun?
Neden yapmıyorsun
Hastaydım
Kaç yıl oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliklerde yemek gibi günlük sorumluluklar tartışmanın sadece görünen yüzü olur genellikle 🌿 Aranızdaki temel sıkıntı derinlerde birikmiş, anlaşılmama ve ilgisizlik hissi olabilir 🎨 Hastayken yalnız bırakılman ve anlayış görmemen elbette çok kırıcı 🌸 Bu tepkinin ardındaki asıl ihtiyacı görebilmek için ikinizin de sakinleşmeye ihtiyacı var 🧘♀️ Kendini biraz toparlayınca onunla beklentileriniz hakkında açıkça konuşmayı denemeye ne dersin? 💛