Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)23 saHaklısın valla, göbeklilere hakaret felan etme amaçlı demiyorum ama göbekli olmak övülecek bir şey değil, kaslılar övülmeli yüceltilmeli
52 Yorumla
Soran23 saevet abi bundan bahsediyorum işte kadınların seçme hakkı yok muamelesi görüyoruz erkek dedğin göbekli olur sakallı olur bakımsız olur yoooo kaslı ve baby face isterim ben yani
Soran23 sakendilerine gelince boyuna kadar herşeyine karışıyorlar seciyorlar bize gelince yok allah allah ya sever öyle işi
21 sabiri azim, disiplin, irade sonucu inşa edilmiş, diğeri ise habire yiyip yiyip oturan, midesine düşkünler tarafından. yani haklısın
12 Yorumla
Soran21 sasadece göbek de değil olay ki
- 21 sa
kesinlikle
Gizli Üye(30-35)21 saBazen kaslı sevmiyorum diyenler var yalan söylüyor zaten. Ben şuanki halimden memnunum. Cafeye ya da mekana girince masasında erkek olan kızlar bile bakıyor ya, yazık o masada oturan bebelere😂😏
114 Yorumla
Soran21 saaynen çok dikkat çekiyor ama bu kadar da götğn kalkmasın kanka yinede bu da güzel bir şey değil sonuçta
Cevap sahibi21 saSende 5 seneni ver seninde kalksın o kadar😏
Soran21 sabende 5 6 senedir yapıyorum ama öyle kas ağırlıklı değil tabi benimki kadınlara çok yakıştırmıyorum ben o kadar kası
Soran21 sapopon kalksın tabi ama kendi içinde yani dışarıya karşı o kadar da olmasın djdjkdkdd
Cevap sahibi21 saBenim yaptığım bir şey yok ki. Vücutdan dolayı onlar bakıyor ben ne yapayım. Sağol uyarın için
Soran21 sayok yani kendi içinde kalksın yani kendini svemek güzel insanların da seni sevmesi güzel ama bunu insanlara yansıtırsan insanlar seni itici bulabilir ondan dedim yani dldkdkdk
Cevap sahibi21 saBenim bulunduğum ortam da kimse itici bulmaz. Çünkü hem yurtdışındayım hemde profesyonel kickboks yaptığım için maçlara çıkıyorum. Tr yi hiç sorma asıl orada yiyecek gibi bakıyorlar ben utanıyorum tatile gelince😂
Soran20 savaaoov işte kendine değer veren insanlardan biri
Soran20 sabende bende türklerin durumu çok vahim ya ben diyorum abi bunlara hep din dayattıkları için bunlar bu kadar sapık ve ml valla ya
Soran20 sahani dine laf ettiğim yok ha yanlış anlaşılmasın ama dini bu kadar , nsanlara mecbur bırakmalarından bahsediyorum yani
Cevap sahibi20 saAlsınlar o direttikleri dine kendileri tapsınslar🙂
Cevap sahibi20 saİsteidğini söyleyebilirsin o konuda sorun yok😂
Cevap sahibi20 saSpor aşkı bende fazla ya haftada 5-6 gün günde 2-3 saat antrenman hep. Yaşam biçimi oldu benim için
Soran20 saneden o kadarı da zararlı olur ama sonra günlük yapacakların daha az olur günlük ömründen azalır bence azalt
Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. bizimkiler öyle çoğu vasat olduğu için vasatlığa özendiriyor fakirlik şişmanlık çirkinlik tutturmuşlar karakter onla bunun ne alakası var boş ezik kafa hepsi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 887 cevap paylaştı. göbekliler sevilmez deme de. yani kaslı istemen normal sağlıklı ve çekici görünebilir. ama senin de aynı şeyleri yapman lazım geliştirmen lazım kendini.
00 Yorumla
23 saSevenleriniz var şimdi yalan değil ama çok boş bi fikir yoklukta ya da para için seçilir o erkek sadece
015 Yorumla
Soran23 sahayır yani burada dayatılanı söylüyorum erkeğin göbeklisi makul felan değil kaslı isterim abi ben nasıl erkekler pembeliğine kadar herşeyi seçebiliyorsa benimde seçmem gerekşr yoksa bu erkek ler daha da düzelmez bakımsız olmaya devam eder
Soran23 sabenim bir sürü hobim var o göbeğiyle benim hobilerime benimle katılamadıktan sonra ben onu ne yapayım
- 22 sa
Bu düşüncedeysen sonuna kadar haklısın dediğin gibi beraber aktivite yapmak bencede ilişkide en önemli şey
Soran22 satabiki en önemli şey sonuçta
Soran22 sahayatı boyunca kendine bir şey katmamış geliştirmek için uğraşmamış anca annesinin kız kardeşlerinin olduğu evde yatan bir insanla neden konuşuyor ya buz kızlar bunların neresi güzel ya bu kızlar neden bu kadar az şeyle yetinmek istiyor
- 22 sa
İki tarafında kendine özgü aptallıkları var işte dediğin gibi kendine bişey katmayan insanın bi işe yaramayacağı gibi onunla olan insandanda çok bişey beklenmez her şey karşılıklı
Soran22 sahayır ya manken gibi kızlar hep tipsiz türk erkekleriyle çıkmıyor mu bunun örneği her yerde de var bana göre tipsiz bakımsız bir erkek te kendine bir şey katamamıştır yani
- 22 sa
Aynı şeyi savunuyoruz sakin sjsnsjsnnsns
Soran22 saama bunu savunan insanlara çok sinir oluyorum ya dkkkdkdk seinle alakalı değil anladın sen işte beni bu düşünceleri savunan insan çok maalesef ki o yüzden türk erkekleirnin bu kadar gtü kalkık zaten kendilerini bir şey zannedyorlar en değerli kendileriymiş gibi
- 22 sa
Erkeklere laf edip durma bozuşcaz
Soran22 sasen de amma meraklısın kenidini onlara dahil etmeye jdjkdkdkdk
Soran22 sagenel olarak çoğunluk olarak diyorum niye üstüne alınıyorsun ki yanid kdkdkkdkd
- 22 sa
Kendimi dahil etmek değil kadınlar da çok iyi bişey değil bu devirde genelleme olucaksa kadınların da çoğu bi işe yaramaz
Soran22 sasana istek attım
Soran22 sazaten kadınlar da beni çok sinir ediyor bak üstüme alındım mı senin gibi dkdkdkd
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
22 saGerçekleri duymak nasıl da zorlarına gitmiş shzhhcjz
11 Yorumla
Soran22 saaynen aynen bu türk erkekleri geröekleri duymayı asla kaldıramıyor nedense ya djkdkkskks
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
21 saHerkes kendini kabul ettirmeye çalışıyor pazar yeri gibi düşün kimi zayıf kimi kaslı kimi olgun herkes ipliğini pazara çıkarıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Atatürk ün göbeği vardı 18 milyon sevdi öldü ama dünya da biliniyor küba heykeli var çin de hayatını okumak zorunlu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
23 saKesinlikle göbekli olmaz kilolu insanı sevmem hayvan gibi yiyen insanı hiç sevmem
02 Yorumla
Soran23 saaynen ya bu herkeste geçerli olan bir şey niye seveyim ki zorlukları da çok fazla yani
- 22 sa
Ben de senin gibi düşünüyorum mesela Yasemin Özilhan gibi vücudu olan kadınları seviyorum 34 bedenli tipleri
Önce karakter lazim sonra uyum en son göbeğe bakılır.
00 Yorumla
22 saSporu kendisine saygısı olanlar yapar zaten
112 Yorumla
Soran22 sademi abi ya işte bundan bahsediyorum ya kendisine saygı duymayan insani ben yanımda ne yapyım ya sadece spor için de değil bakım temizlik kültürel olarak herşeyde geliştirememiş türk erkekleriyle dolu her yer öyle birini yanımda gezdirip ne yapayım ben ya
- 22 sa
Aynı şekilde benimde tercihim bu yönde. Fiziksel olarak bakımsız yediğine ictigine dikkat etmeyen , aklı kıt kadınlara tahammül yok maalesef.
Soran21 sabenimde
- 21 sa
Senin sporla aran nasıl peki. Boy ve kilon iyimi
Soran21 sa170 50 kiloyum sporu da çok sverim ama ufak bir sakatlığım oldu o yüzden 1 2 aydır tam yapamıyorum
- 21 sa
Kilon ve boyun çok iyiymiş gerçekten. Umarım kısa sürede atlatır dönersin sende bu boya spor çok yakışır
Soran21 sazaten düzenli olarak yapıyordum kısa bir süre yapamamıştım tekrar eskisi gibi yapmaya çalışınca bileğim çıktı nasıl oldu bende anlamadım daha hala tam iğleşmedi gibi ben sporu çok fazla kas için yapmıyorum ya
- 21 sa
Kas için olmadığını biliyorum , ama en azından sıkılaşmak icin ve formda kalmak icin de olsa yapılmalı. Böyle nasıl derler bıngıl bıngıl da çok itici ahaha 😅
Soran21 saaynen iğrenirim bıngılbıngıl dolaşan erkeklerden
- 21 sa
Ruh ikizim çıktın bravo 🥳😅
Soran20 sajsjjksksks
- 20 sa
Sohbet için teşekkürler iyi bak kendine
Gizli Üye(25-29)22 saayyy evet yaaa... hele bide şeyleride böyyük ve kalınsa daha çok seviliyolaaaa
12 Yorumla
Soran22 sajjkdkjdkjdkjdkj erkek misin sen
Cevap sahibi22 sayooo
22 saKarakterli olsun benim için ölüp bitsin göbeğinide severim ben.
23 Yorumla
Soran22 saama yoruyor ya anlarsın ya benim hobilerimle birlikte oda yapamaz ki
- 21 sa
Bira göbeğide değil yani sağlıklı olsun bana göre tabi
- 21 sa
Nasip eyle yarabbi 😂
22 saBence bizim ulkemizde var boyle dusunce erkekler kendilerini yeterli gostermek icin yapiyor
110 Yorumla
Soran22 sahe ya kendileri hiçbir sey yapmadan durmak istiyorlar yok erkek adam bulaşık yıkamaz ev işi yapmaz erkek adam dediğin göbekli olur erkek adam dediğn bakım mı yapar kadın gibi one öyle bakımsız olacak öğğğ yanni ya
Soran22 saböyle erkekleri hayatına alan kadınların kendilerine saygılaları yok galiba ya üzülüyorum gerçekten öylelerini görünce
- 22 sa
Bencede kendi kusurlarini erkek adam diyerek kapatiyorlsr bence isim geregi bir suru milletten insanla muhatap oluyorum ve yabancilarsa hic oyle kalip yok erkek adam yapmaz bu top su gay falan diye cok acik gorusluler bir seyleri asmis adamlae
- 22 sa
En nefret ettigim erkek tipini tanimladin ya kendini gelistirmemis dil bilmez yurt disina gitmemis farkli kulturleri gormemis ana kuzusu erkekler
Soran22 saevet ya evet bende bundan bahsediyorum ama kimse anlamak istemiyor ya hayatı bpyunca kendini geliştirmemiş bir insanı ben ne yapayım ya yanimda kendini geliştirenler varken neden onlar yani bizim kızllar da gaiba yokluktan artık bakıyorlar şöyle tiplere yüz veriyorlar sonrada bunların gtü kalkıyor ya yeminle
- 22 sa
Ayy evet haklisin ama bizim kizlarda galiba hep oyle erkek tipleri gordukleri icin oyle erkekleride begeniyor gibi olabilirler mesela bazi tanidiklarim avrupai ve bakimli kulturli erkekleri eril bulmuyor bence nasil bir aileden ekonomiden kulturden ciktiginla alakali bir durum
Soran22 saişte işte benden bundan bahsediyorum bence türk erkeklerinin neredeyse yüzde 80 85 i tipsiz bakımsız olduğu için erkeklerin öyle olduğuna alıştırmışlar kendilerini
- 22 sa
Evett
Soran22 sasana istek attım sevdim seni aynı fikirde olmamızı kız
Soran22 saenerjin çok iyi
göbekli erkeği annesi sevsin.
21 Yorumla
Soran21 sadeğil mi aynen
- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
21 saDimi ama
11 Yorumla
Soran21 sagöbekli erkeği babası sevsin hiçbir kadın değil
Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı. Güzellik Görecelidir Sen Sevmezsin Başkası Sever.
08 Yorumla
Soran22 sakıllı terli pis göbek ne zmandan beri güzelliğe girdi ki skskksk
Soran22 sane anlamda dedin göbeğin güzelliği olmaz bunu herkes biliyor bunu erkeklerdde normalleştirmeyin
Soran21 sanerden çıktı ln öyle bir şey yok valla erkek adam dediğinin boyu uzun kaslı bakımlı temiz olur
Soran21 sabaktıkça insanın iştahı açılanları varken neden göbekli olsun lar ki yan, dkdkdkdk
Soran21 sazaten söylemek istediğimi anlamadın galiba sedece olay göbek değil
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
23 saGöbeğim var , mutluyum
018 Yorumla
Soran22 saaynen kral biz o göbeğini görmekten hiç mutlu değiliz ama
- 22 sa
Sen mutlu değilsin Safinaz
Soran22 sayok valla balalarBabası tüm kızlar görmekten mutlu değil jdkjkdkd sen o iğrenç kıllı terli göbeğini gördüğümüz için mutlu olduğumuzu mu zannediyordun jjsksksks yazık sana ya
- 22 sa
Tüm kızlar demedim.. göbeğimi görüp de vermekten vaz geçen bile oldu, hoşuna giden de oldu. Çoğu ise umursamıyor
Soran22 savalla çoğu mutlu değil ama niye katlanıyorlar bnede bilmiyorum sanırım türk erkelerinde gerçekten yakışıklı olan sayısı çok az olduğu için
- 22 sa
Bu doğru.. fit, kaslı, yakışıklı erkek çok az.. öyle olanlar da kafa olarak çocuk oluyor..
Soran22 sayok be sakal bırakınca mı adam olunuyor
- 22 sa
Sakal ne alaka? Ben öyle bir şey mi dedim 😄
Soran22 saerkek adam dediğinin sakalı olur lafı da var ya genelde kaslılar kıllarını alıyor ya hani sakaldan kastım kıl yani
- 22 sa
Sen kaslı, tüysüz, cillop gibi taze erkek seviyorsun. Seninle uyumlu olsun istiyorsun, anladım :)
- 22 sa
Aynen yürü kiz boylu poslu kaslı erkek tadından yenmez. bunlar ancak kadınlardan çok şey beklerler
- 22 sa
@ahudemirrr çok şey dediğin ne
- 22 sa
Ten rengi , dolgun fizik , kıvrımlı vücut hatları vs... siz ancak kadınlara zulüm ederseniz
- 22 sa
@ahudemirrr ben sadece dik meme isterim, gerisi detay ve herkeste var.
Soran22 sa@ahudemirrr he ya helal kız sana dediğimi sonunda anlayan birileri çıktı ya
- 22 sa
Aynen böylelerini cok şeyi hak ediyor
Soran22 saln dik mme diye bir şey yok ln mme dokusu yağ tabakasından oluşan bir şey kastan değil ap+tl dik olması mümkün değil zaten dik olanların hepsi silikon aptlsınız yeminle ya
- 22 sa
boş ver şunu
Tercih meselesi,
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
23 satercihlere saygı duyuyoruz.
02 Yorumla
Soran22 saduymuyorum kendisine saygı duymayan kadınlara hiç duymuyorum kusura da bakıyorlarsa baksınlar manken gibi kızlar dağ ayısı gibi erkeklerle çıkmak zorunda felan değil her zaman daha iyilerine layıklar
- 22 sa
Tamam abla
Sonunda ya
02 Yorumla
Soran21 sadeğil mi
haklisin kralice
01 Yorumla
Soran21 sadeğil mi ya biz kızlara göbekli erkek istemiyorum artık ya görmek
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
13 saDimi yani
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Aynen öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)22 saGit kasli bul o zmn
01 Yorumla
Soran21 sabahsettiğim sadece kas değil ama işte anlayabilene ya ıq seviyen yetmiyorsa bu senin sorunundeğil boş ver kral sen
Gizli Üye(18-24)23 saKaslı olanlar sizi sevecek mi peki?😉
012 Yorumla
Soran22 sabunu kapı kapı acaba bir kız bize bakacak mı kadın kadın diye sokaklarda bağıran erkekler mi diyor gerçektenhahahahahaha sen inandın mı şimdi buna yani
Soran22 sane o kral cevap yazamadın gaiba hemen kaçtın bakıyorumda jkdkdkdkdkd
Cevap sahibi22 saParası olan bir erkek kadın kovalamaz.
Cevap sahibi22 saOyun oynuyom kral daha yeni girdim.
Soran22 sabende erkek kovalamıyorum zaten jskskskk
Cevap sahibi21 saBende kovalamıyom, mesela çalıştığım yerde bı kızdan hoşlandım ama gidip hiç uğrasmadım, izne çıktım evde oyun oynuyom.
Cevap sahibi21 saPrenses oldum uğraşamam kimseyle seven sever sevmeyenede güle güle.
Soran21 sazaten siz erkeklerin bu prensesliği ve bakımsızlığı bitmezse size bir tanesi bile bakmayacak
Cevap sahibi21 saBakmayın kral ilgilenmiyorum zaten önemli değil.
Cevap sahibi21 saİnntihara meyilliyim çok yaşayacağımı düşünmüyorum o yüzden sevilmek falanda önemli değil benim için.
Soran21 sayav kral bu duygu sömürüsünü bana yapmasan kimse yaşamak istemiyor ki
Cevap sahibi21 saTamam kral iyi günler dilerim.
Gizli Üye(18-24)22 saHerkes birbirinden beter
00 Yorumla
23 saTercih meselesi
19 Yorumla
Soran23 saneresi tercih meselesi ya manken gibi kızların göbeğini kaldıramayan adamlarla çıkması normal mi
- 23 sa
Demekki tercih meselesi. Herkes seninle aynı şeyi tercih etmek zorunda değil.
Soran22 savalla kendisine saygı duymayan kızlar benim umrumda yaninda göbekli birini dolaştırmak istiyorsan bu senin kararın tatlım msskskks
- 22 sa
Ne bomboş bir kızsın. Soruyu sorup cevap istiyorsun cevap gelince verilen cevaba göre insan yargılıyorsun. Beyninini kullan. Bu gidişle yanında göbekli biri değil hiç kimse olmayacak. Gerçi nefes alıyorsun o yeterli erkekler için. Üzülme yani😉
Soran22 saolmasın erkekere çokta muhtaçtım ya zaten senin gibi sjskskskk ben kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum merak etme sen çok şükür ki evde kalmış göbekli bir erkeğe muhtaç değilim bunu sormamın sebebi de kızların kendine saygı duymasını sağlamak azla yetinmeye çalışmamaları yani ama senin bunu anlayabilecek bir kapasitede olduğunu hiç zannetmiyorum inan ki ortaokulunda evinin hanımı olmak kocanın hizmetçisi olmanın hayalini kuran bir kız gibisin şu anda
- 22 sa
Bomboştu ilk cümle gerisini okumadım bye. Kafana başka şeyleri tak. Çok boşsun.
Soran22 saaynen knk dkdkdkddk KESİN OKUMAMIŞSINDIR AYNEN
Soran22 sane o cevap veremedin mi bu yazdıklarımı ıq n mu yetmedi yoksa dediklerim doğru olduğu için mi
- 22 sa
Havlamaya devam et köpekçik ama üzgünüm seni anlamıyorum. Bir insan olarak duygusal zekam var sen de beni anlayamayacaksın hadi şimdi arkadaşlarının yanına🐶
23 saGöbek az
04 Yorumla
Soran22 saiğrenç
- 22 sa
Zamanında dümdüzdü gine toparlarız :)
Soran22 sabu yaşına kadar toparlayamamışsın daha nasıl toparlayacaksın ki sjsksksk
- 22 sa
Zamanında iyiydi kas yoktu ama dümdüz toparlarız
Aferin😉🥂
02 Yorumla
Soran23 sane aferin
Mantıklı :)
00 Yorumla
23 saYani
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik ve çekicilik algısı kişiden kişiye çok değişir. Kaslı bir beden ilk bakışta cazip gelebilir ama uzun vadeli bir ilişkide ruh uyumu, şefkat ve huzur çok daha ön plana çıkıyor 🌿. Yıllar içinde bedenler değişse de kalbin sıcaklığı hep aynı kalıyor. Bazen o göbek, birlikte yenen huzurlu akşam yemeklerinin bir simgesi olabiliyor 🎨. Sen bir erkekte dış görünüşe mi yoksa karakterin getirdiği o güven hissine mi daha çok odaklanırsın? 🌸