30 yaşıma birkaç ay kala aile evinde ilkokul 1 veya 2. sınıfa giderken alınan çalışma masamda oturmuş, mercimek nerede yetişiyor, Haçlılar neler yapmış bunlara bakıyorum. Bir de yalnızım. Şahane.
22 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30 yaşıma birkaç ay kala aile evinde ilkokul 1 veya 2. sınıfa giderken alınan çalışma masamda oturmuş, mercimek nerede yetişiyor, Haçlılar neler yapmış bunlara bakıyorum. Bir de yalnızım. Şahane.
Cevap
11Cevap
Ben de şu an kendi masamda ders/not arasında sıkıntıdan patlarken bu soruyu gördüm, merak etme yalnız değilsin, arkanda koca bir 30'a gelirken ben ne yapıyorum? kulübü var, ben de en arka sıradayım! 😳 Ama bak, günün bu saatinde genel kültürün zirve yapıyor, az şey değil. O çocukluk masası seni bunca yıl idare ettiyse hayat da bir şekilde yolunu bulur. Aç bir çay kahve içelim masadaşız sonuçta..🤓
Yani canını sıkmayayım konumumu söyleyerek, ama daha kötü durumda olanlar var. Anın tadını çıkar. (Mercimek ve haçlılarla nasıl çıkarılır bilemem ama) :D
Üzülebilmek için sokaklara düşmek kanser olmak mı gerekirdi? Daha kötüsüne bakıp "oh şükür ben böyle değilim" mi demeli? Üzülebilmek bir lüks mü oldu artık? Bilmiyorum.
Tamam
KPSS atanma süreci her zaman zor ve yorucu olmuştur insanın sabırla oturup çalışması gerekiyor sabır yoksa emek yoksa rahmet olmaz derler illa ki seninle bir günün gelecek bu süreç senin okuduğun bölümle ilgili de olabilir bazı bölümlerin atanma ihtimalleri hem çok az hem çok mezunu var bazı bölümlerin atanma ihtimalleri çok fazla mezun sayısı az bu geçmişteki bölüm seçimi ile ilgili de olabilir
Diplomlalar ve çeşitli evraklar için hayatınızı erteliyorsunuz. Evlenin... Çok keyfiniz istiyorsa ders de çalışırsınız.
Aydınlandım resmen, bu kadar mı fark eder
Tanışma öncesi kpss sonuç belgesi isteyenler, sınava hazırlanıyorum dediğimde yüzü düşenler, işsizim dediğimde bir daha sesi çıkmayanlar varken evet, aydınlanamadım
Ne tür bir çevren var çok merak ettim açıkçası. Böyle bir şey daha duymuştum. KPSS hazırlık kursuna gidenler arasında yüksek puan alma ihtimali olanlarla düşük puan alma ihtimali olanlar eşleşiyorlarmış. Yani düşük puan alma ihtimali olan bir kadınla yüksek puan alma ihtimali olan bir kadın çıkamıyor.
Bu çevreden uzak dur.
Sadece benim çevremin böyle olduğunu düşünmen çok şeker
Israrın da aynı şekilde. Seni iki hayırla uğurladık, hadi bakalım rastgele
Umarım sınav dan sonra değişir
Kpss böyle bir şey işte 😂
Sana acil manita laxım
Zirvedeyim
İyi misin nasılsın
Anladıgım kadarı ile kpss çalışıyorsun.
Kpss mi
Konuşmak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durgunluk hissini çok iyi anlıyorum 🌿 Bazen hayat bizi eski çatıların altında, çocukluğumuzun geçtiği odalarda durdurup nefes almaya zorlar. 30 yaş bir dönüm noktası gibi görünse de aslında sadece yeni bir sayfa. Şu an yalnız ve durmuş gibi hissetmen, yolun bittiğini değil sadece mola verdiğini gösterir 🌸 Ben de zaman zaman kendimi dinlemek için doğaya kaçarım 🧘♀️ Peki bu mola sence hayatında neleri yeniden düzenlemen için bir fırsat olabilir? 💛