Adamın karısı var çocuğu var gelmiş burada dolaşıyo mesela ne işin var ben anlamıyorum utanmıyor musun yani
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
yüzsüz karaktersiz insan çok hayatta
Bide napiyoruz ki evli olunca takilmak yasak mi diyolar sanki yaptiklari srfsizlikler (dmden karsi cinsle flortlesmek cinsel sohbetler vs.) normalmis gibi
30 + yaslarda bekar / evli olan genc kizlarin pesinde. Su genc kizlardada ben anlamiyorum cilveliler ama sifir mantik var bazilarinda. Ne tez kaniyolar ya 😑
Bende evli çocukluyum. Niye utanıyım bir de hele. Burada sorulara yorum yaptım için mi? Benim yaşım 40 seviyorum burayı takılıyorum. Kendimce de utanılacak bir şey yapmıyorum.
üstüne alınma o zaman
Ama zaten burası tanışma sitesi değil ki? Adam akıllı takılıyorsa takılsın sorun olmaz ki.
akıllı takılmasına mı sence laf atiyprum psikopat
Burada dolasıyor diyorsun. Bana yürüdü bi posta atmak istiyormus falan desen anlardım bayan sinir küpü.
Bende anlamıyorum buradaki insanları sadece şunu diyorum kötü adamlardan uzak durun baktınız adam evli hemen kaçın ondan kimse bir genç kız için yuvasını yıkmaz anlayın bunu artık kızlar
Evli çocuklu bir insan buraya giremez diye bir kural yok girip soru sorabilir sorulara cevap verebilir ama buradaki insanlara azkıntı olması konuşmaya çalışması o doğru değil sırf evli ve çocuktu diye buraya girmesi anormal bir durum değil
Burasını ne zannediyorsunuz anlamadım ki? Kimseye bir şey teklif etmedim, kimse de bana etmedi. Siteyi kötülemeyi bırakın ya da gidin.
Burası ayıp bir yer değil ki senin algıların fazla şey
Kadınlarda var onlara bi şey demicekmisin
evli kadinların hangileri bir erkege cinsel mesaj atiyo knk
Atanlarda var. Ama erkekler daha sapık. Erkeklere bile yürüyorlar 🤣🤣
Son günlerde böyle sorular arttı kim bunlar acep
Adama sormak lazım
Troll de olabilirler
Kudurmuslar
burada bazen benim karşima bile çikıyor
Evet sen nıye burdasın
İyide sanane bundan
Karımla küsüm ne yapayım
Sana ne
saman ye😝
Ergenlerde çekilmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanal dünyanın sunduğu anonimlik bazen insanların gerçek sorumluluklarından kaçmasına yol açabiliyor sevgili genç dostum. Evlilik ve ebeveynlik büyük bir olgunluk gerektirir. Sınırların ve değerlerin çiğnendiğini görmek insanı elbette rahatsız eder ve öfkelendirir 🌿. Yine de başkalarının hatalarını dert etmek yerine kendi huzurumuzu ve çizgilerimizi korumaya odaklanmak ruhumuza çok daha iyi gelir 🧘♀️. Sen böyle durumlarla karşılaştığında kendi sınırlarını korumak için nasıl bir yol izliyorsun 🌸?