Arkadaşlar ya ben bi çocuklayım.
Beğeniyorum, kibar, tipi düzgün, normal bi işi var düzgün çalışıyor, şirket arabası falan var bence gayet yeterli kendim de yakın şartlardayım.
Ama konuştukça ortaya şöyle bir şey çıkıyor; bu çocuğun ailesi baya varlıklı. Ama çocuğa adam olsun diye başının çaresine bakmayı öğren demişler. Bi tanıdık yanına işe sokmuşlar 70.000 civarı maaşla. Dediğim gibi benim için normalde çok uygun çünkü kendi maaşım da bu civar. Hani denk gibiyiz.
Ama bu çocuk çok zengin alışkanlıklarına sahip ve ben maaşımdan birikim bile yapıyorum ama onunki ona asla yetmiyormuş. Restoranda mesela ana yemek seçiyoruz ara sıcak meze vs seçiyoruz ama o kadar o kadar abartıyor ki bir yemekten 20.000 ile kalkıyor aynı yere ben bi kız arkadaşımla gittiğimde 6.000 falan tutuyor mesela tıka basa yiyip içip😱 bunu dedem bana hep böyle yedirirdi falan diyor. Mangal yakalım diyor iyi, bir alışveriş yapıyor ahtapotlar ıstakozlar… çocukluktan öyle alışıkmış 🫣
Bir yere gidelim diyoruz gecelik 4000 çok iyi yerler var bana bir link atıyor illa ki suit oda olacak başka türlü kalamazmış 13.000 mesela
Yani alışkanlıklarıyla şu an gelir seviyesi çok uyumsuz. Biz başta konuşmuştuk yani çoğu şeyi yarı yarıya yaparız hani maddiyat beklentim yok diye, gezmek eğlenmek vs isterim seyahatte falan kendi biletimi mutlaka alırım ben sponsor değil güzel paylaşım arıyorum falan diye. Ama ben böyle şeylerin yarısını ödemek istemiyorum
Haftasonu mangal yakıcaksak ben kendim max 2000 bütçe ayırmam lazım diye düşünüyorum ama gün sonu bi bakıyorum ooohoooo 5 katı gitmiş.
Kendi kuzenleri falan hep böyle yaşıyor, çocukluk arkadaşları da. Ama onların aileleri her zaman destek. Ellerinde yüksek limitli kartlar…
Ne yapsam ayrılsam mı?
Ben aile evinde olduğum için her ay maaşımın rahat yarısını biriktiriyordum eskiden kira yok fatura yok, anneme biraz veriyordum. Şimdi çok tuhaf bi hal
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin yetiştiği ortam ile şu anki ekonomik gerçekliği arasındaki uyumsuzluk ilişkinize yansımış. Ailelerin tutumu güzel olsa da sevgilinin bütçe yönetimini henüz öğrenemediği açık 🌿 İleride bu harcama alışkanlıkları senin birikimlerini ve huzurunu zorlayabilir. Onunla açıkça konuşup ortak etkinliklerde senin bütçene uygun sınırlar belirlemeyi teklif edebilirsin. Kabullenip sınır koymazsa ayrılık doğru bir karar olabilir 🌸 Peki, bu harcama dengesini onunla hiç net bir şekilde konuştun mu? 💛