% bir milyon kadın abi işe gitmeden önce evde çalışıyor, işe gidiyor, çalışıyor, işten gelip gene çalışıyor, erkek ise işe gidiyor, geliyor, keyfine bakıyor
17 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer % bir milyon kadın abi işe gitmeden önce evde çalışıyor, işe gidiyor, çalışıyor, işten gelip gene çalışıyor, erkek ise işe gidiyor, geliyor, keyfine bakıyor
Cevap
15Cevap
erkeklerin hayatı daha zor.
Sanmıyorum
Bu senin hayatı kendine ne kadar zorlaştırdığına bağlı. Ev iş konusundaki sorumlulukların erkekten 2 kat fazla olmak zorunda değil. Ya ev hanımı olur sadece evinde ilgilenirsin ya da evde seninle iş bölümü yapacak erkek seçersin. Üçüncü bir seçenek de ev işini sen yaparsın ama maaşın da sana kalır evi erkek geçindirir. Böylece hem çalışıp hem eve bakmanın da bir anlamı olur.
İnsan kardeşlerini secemiyo be
- Kendine düşen görevleri yapanın hayatı zordur, sorumsuz davranıp yan gelip yatanın hayatı kolaydır, cinsiyete göre değil yani sorumluluk bilincine göre bu işler.
- Ha eğer sen sorumluluklarını yerine getirip çabalarken, karşında sorumsuz biri varsa ve kendi yükünü de senin üzerine yıkıyorsa, hayat o zaman 2 kat zordur.
- Hatta o sorumsuz kişiden en ufak bir şey istediğin zaman "ben senin kölen miyim" moduna girip drama yapıyorsa, o zaman hayat 3 kat zordur.
Git norah vincent i araştır kıyas falan yapmayın boşu boşuna
Neden
Norah Vincent, 18 aylık erkeklik deneyimi boyunca erkek dünyasının duygusal yalnızlığı, kırılganlık yasağı ve reddedilme baskısı gibi zorlu süreçlerle karşılaşmıştır. Deneyin sonuna doğru öz kimliğini kaybetme noktasına gelerek ağır bir depresyon ve akıl sağlığı krizi yaşamıştır.
Ya kadın sen bi kadın yerinde bi ay dur kafayı yersin
Burdan anlat herkes anlasın
Kadın çalışıyorsa erkeğin de ev işlerine yardım etmesi lazım.
Çok kıskandıysan gel seni de erkek yapalım :D
bizomkiler evde yatıyor
Bugün sana hak veriyorum.
Her iki tarafında zor olan taraflar var
Sizin hayatınız daha zor bu net
Tartışılmaz Kadınınki daha zor !
Keşke sen erkek olaydın o zaman demi 😃
Her iki cinsiyetinde işi hayatı vb şeyler zordur
Kadının daha zor
Doğrudur hem iş yerinde çalış hem ev işleri illa ki zordur yalnız yaşadığım için az çok biliyorum
Kadın bunu hem bekarken hem evlenince yapıyor üstelik evlenince ekstra çocuk ta yük oluyor
Evet haklısınız Allah kolaylık versin inşallah Amin 🤲
Evlilik düşünüyor olsaydım evlendiğim zaman eşime yardımcı olurdum sonuçta bu hayatı birlikte yaşayacağız işleri yapılacaklarıda ortalaşa dengeli şekilde yapmamız gerekiyor.
İkisininde zor
Kadının bi tık daha zor
Yani evet onunki 1 tık daha zır
haklısın
Bizim evde oyle degil ama tam tersi sayilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Karanlikkx665742, hissettiğin bu yorgunluğu ve sitemi çok iyi anlıyorum. Kadınların üzerindeki görünmeyen ev içi emek ve sorumluluk yükü gerçekten bazen çok yıpratıcı olabiliyor 🌸🌿 Ancak erkeklerin de toplumsal roller gereği taşıdığı farklı psikolojik baskılar ve yükler var. Her iki cinsiyetin de mücadelesi kendi içinde oldukça derin ve zorlu. Önemli olan hayatı paylaşırken adil bir denge kurabilmek 💛 Sen kendi hayatında bu yükü hafifletmek için nasıl önlemler alıyorsun? 🧘♀️