Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
12 saSoruyu gördüğümde ve yorum yapmak için sayfayı açarken buraya güzel şeyler yazmayı düşünerek yazdım manzara beni üzdü Sen normal hayatında temiz bir sevgi huzur ve mutluluk arayışında değil de hırslarının ve art niyetlerinin arayışında oldukça maalesef beklediğin durumlar gerçekleşir ya da gerçekleşse bile mutlu olamazsın buraya da dalga geçmek için soru sorarsan aradığın cevabı bulamazsın şimdi Lafı çevirme ya öteberi konuşmaya kalkabilirsin benim arayışım polimik değil Ben yine de sana seni Bu düşüncelerinden arındıracak iyilik ve güzellikte bir gelecek dilerim
04 Yorumla
Soran11 saya ne dalgası Zengin enayi her kadının hakkı bu zamana kadar hiç bi istegim olmadı bari bunda sanslı olim dedim oda olmadı 🙄
- 9 sa
Bu durumda evlilik istemiyorsun zengin , enayi ve saf birini arıyorsun. Evlilik cüzdanı = sınırsız cüzdan olsun, sonrasında da ben istediğimle takılırım düşüncesi. Sonuç : finansal köle. Sen gerçek bir erkek aramıyorsun böyle olsaydı o kişiye şimdiden köle muamelesi yapmazdın öyle değil mi 😊
Soran9 saAsk laftır paralı erkek sarttor
- 9 sa
Tabiki erkeğin parası olsun buna itirazım yok ama enayilik olarak değil sevginin sorumluluğu olarak görülmeli. Kendi sorumluluğundaki ekonomi denge ve planını kuramamış bir erkekten olmaz zaten. İşte ne var ki , sevgililik mahiyetinde bu durumlara bakmıyorsunuz diğer beklentilerinize bakıyorsunuz, maddi olarakda sömürüldüğünüz oluyor en sonunda iş evliliğe gelince, geride kalanlar , eril enerjili yakışıklı, sempatik , etkileyici sağlam vurucu, kızı umursamayan ukalalık yaptıkça ve değer vermedikçe kızın daha çok peşinden koştuğu tipler olur genelde. Evlenmeye gelince şöyle bir algı oluyor bazılarında, sevgili olunan erkekler gerçek erkek tipleri ve bu gerçek erkek tipleri evlenmez , onlarla takılmalı ama evlenecek diye ümid etmemeli diye bir algı var , bu algı kızlara yerleştirildi. Kızlarda bunu erkeklere hissettiriyor böyle olunca erkekler evlenmiyor. Nasıl olsa bir çok kız biraz takılıp gidiyor yenisi geliyor diye düşünüyorlar. evlenmeyi düşünen erkekler ise gerçek erkek tiplemesine uymayanlar olur. Oysa bu durum tamamen algısal oluşumun getirisi. Bir efendinin eşi olmak istiyorsa insan eşini efendi görmeli , hanımefendi/beyefendi. Eşini köle olarak gören ise köle eşi olmaya kendini layık görendir.
6 sa“bi tane enayi zengin koca bile bulamadım ”
Bu kafada olan bir kızdan hiçbir cacık olmaz. Sen zenginlere enayi dersin, ben zeki, akıllı, başarılı, kendi hayatını mükemmel şekilde inşa etmiş derim.Ayrıca görücü usulü ne 🤮 Mide bulandırıcı. Ensest, görücü usulü, akraba evliliği gibi şeyler ortadoğudaki yobaz ülkelerde oluyor. Görücü usulü evlenen birinin iq su 80 falandır 🤣 Sen önce biraz kitap oku, balık ye, ceviz ye biraz zekanı arttır. Hiçbir noktalama işareti kullanmaman zaten eğitim seviyeni, kaliteni gösteren bir başka emare.
Özetliyorum. Sana etiketi yapıştırdım. Senin etiketin şu. Senden bir cacık olmaz. Geçmiş olsun. Zaten yaşın da geçmiş. Evde kalmışsın. Hahaha
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 güİyiki evlenme mişsin Allahu tealanın da sana hiçbir zaman nasip etmez umarim
Evleneceği erkege zengin enayi koca diyenden hayir mi gelir daha evlenmeden parasını yemeyi amaclayan ucuzssun113 Yorumla
Soran1 güNiye öyle dedin ,🙄ben evde hor yük olarak görüldüm benimde hakkım degil mi enayi zengin bulmak
- 1 gü
Değil senin gibilerin Hakkı değil
Soran1 güof sende taktın ha zengin enayi en çok benim hakkım fakiri napim
- 1 gü
Uln ne tuhaf birisin sözlere bak 😂
Soran1 güNeyim tuhaf,🙄
- 1 gü
Bak 24 olmaz 34 olur sabrey
Soran23 sa34 de kim napson 🙄
Soran23 saMillet evde kalmıssın diyo bu dşyo 34
- 23 sa
Hayir yalan söylüyorlar
Soran23 sadogru diyolar🙄
Soran23 sa24 den sonra erkekler bakmıyo bile
- 23 sa
28 den sonra o?
Soran23 sa24 den sonra bakmıyo kardsim bakmıyo zorla gidim tehdit mi edim beni al diye🙄
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 sabi tane enayi zengin koca bile bulamadım ya bana yazıklar olsun
Diyen birinin evde kalması daha hayırlı04 Yorumla
Soran11 saniyemiş 🙄 zengin enayi her kadının hakkı
- 11 sa
Bekle bulursun fjdjxk
Soran11 saOlmuyor işte olmuyor
- 11 sa
Umarım olmaz da
1 güBen 33 yaşındayım ben de bekarım. Takma kafana o kadar. Bekarlık bir insanın en huzurlu olduğu zaman dilimi.
09 Yorumla
Soran1 gükorkutuyor beni 🙄eskiden gülüp geçerdimde şimdi içim içimi yiyor ya napcam ben ters mi tepti sifalı sular ne
- 1 gü
Neyden korkuyorsun? Koca şiddeti görmemekten mi? Kocan tarafından öldürülmemekten mi? İşler kötüye giderse hergün tehtid edilmemekten mi? İlgisiz bırakılmamaktan mı? yoksa aldatılmamaktan mı? Evliliğin 1 tane bile iyi tarafı yok.
Soran1 gübilmiyorum sana güvenim mi bi tek sen Şu an azcık stresimi azalttın bakma sen bende evliligi sevmiyomda herkes dalga geçiyo 🙄kız kurusu kaldın diye
- 1 gü
O diyenlerin %30u 1. seneyi doldurduktan sonra boşanacaklar. %45İ de 3. seneyi göremeyecekler. 3. seneyi geçebilen evlilikler %55 civarında.
Soran1 güniye bu kuzenlerim benle dalga geçiyo bende onların kocalarıyla konuşup yuvalarını mı bozsam ulan hıyar çirkinler resmen bana ya bana seni deli sevsin dediler vay babo hemde hepsi 2000 li bebeler kalbim sıkışıyolar orspi kızı orsplar
- 1 gü
Sen de gördüğüm kadarıyla amaaan evde kalmaktan iyidir diyerek evlenecek gibisin. Öyle bir evliliğin de gerçekten 3 ihtimali var.
1 çok düşük ihtimalle mutlu olursun
2 en başlarda mutlu olursun çocuk olur adam aldatmaya başlar sen de çocukların için katlanmak zorunda kalırsın. Sonra çocuklara sürekli "Sizin için katlanıyorum bu adama yoksa 1 dakka durmam" diyerek çocuklara kötü evliliğinizin sebebinin onlar olduklarını bilinç altlarına işlersin ve sonunda çocuklar da özgüvensiz ve insanlara karşı önyargılı olarak büyürler.
3. 1. senenin sonunda anlaşamadığınızı fark edip evde kalmak o kadar da kötü bir şey değilmiş diyerek boşanıp Türkiye boşanma oranlarına katkıda bulunursun.
Soran1 güzengin enayiyi bulsaydım iyi olurdu fakiri nspim
- 1 gü
Enayi olsaydı zengin olmazdı zaten. O yüzden bulamıyor olabilirsin. Ama denemeye devam umut fuc. kerin ekmeği ne de olsa.
Soran1 güevde kalmak korkutucu geliyor her gün herkes neyi böyle düşünüyosun çok huzurum kaçtı ya en sevdigim dizileri bile izleyemiyorum sürekli aglayasım geliyor sülalemdeki kişiler ölse bu kadar aglamam ah Allah'ım ah en çirkinşne bile güzel kader yaxmıssın niye ben niye diye bi insanın hiç mi sansı olmaz e ben ne olcam kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne zaman ben huzuru bulcam… [+]
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 güdoğru demişler ancak deli şiker sen gibi kafadakini
05 Yorumla
Soran1 güniye🙄
- 1 gü
çok çıkarcısın hemde belli ediyorsun azıcık duygusal kız ayağı yap rol keski talibin olsun
Soran1 güduygusallık yapımda yok napim parasız erkegi
- 1 gü
işte böyle belli edersen avlaamazsın çirkin kuzenlerin bulur sana gelmez
Soran23 saenayi zengin benimde hakkım
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
12 saBu zamanda durup dururken görücü gelmiyo ki görücü gelmesi için biriyle tanışman sevgili olman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 saBeni 28 imde istemeye gelmişlerdi belli olmuyor
11 Yorumla
Soran2 sakim istedi
12 saBen 30 yaşındayım bir sürü kızla evlilik için tanıştım bazıları çok saçma gerçeklerle alakasını koparmış gibiydi bazılarıyla anlaşamadık. Artık sıkıldım olursa olur diyorum olmazsa da böyle devam hiçbir eksiğim ihtiyacım yok sonuçta
10 YorumlaYok artk daha neler bekarlık sultanlık boş ver
01 Yorumla
Soran9 saacaba benim evde kalma sendromu bastı sevdigim filmleri bile izleyemiyorum içim içimi sürekli yiyo hiç birseyede bu günede kadar sahip olmadım ne bahtsız sansız kızım içimi çok sıkıntı basıyo bazen kendimi aglarken buluyom istemsizce o zaman Allah beni niye kardeşim falan oluyorum 😓
O kadar komik yazmışsın ki çok güldüm hakkını helal et ahahahaha
015 Yorumla
Soran23 saneye güldün
Soran23 sasenin güldügün şeyler benim dramım Şu an kendimi 5 cocukla orta bırakılmış dul karı gibi hissediyorum
Soran23 sadaha zamanımı kalmış millet diyo evde kalmışsın kuzenlerim vibratör almışlar 2000 li sıllıkların sansı var tabi
Soran23 sauyku bile girmiyor gözlerime çok dertliyim çok dokanma bana
Soran23 sa24 den sonra koca zaten bulunmuyo 24 yasında degilim bak gene tansiyonum düştü keske her erkege verseydim ,😓
Soran23 sa24 degilim
Soran23 sabenim nesil boyunca cocuklsrı olmuş 24 den sonra evden kalınıyor ben bunu anladım zengin enayide yok zaten piskolojim bozuldu o zaman Allah beni niye kardeşim of offff darlau
Soran23 saDarlanıyorum
1 gü24 yaşında evde kaldığını mı düşünüyorsun bacım ayrıca evde kalmak ne mk
02 Yorumla- 1 gü
😆😆
Soran1 güyaşım yanlış yazılmış evet 24 den sonra kalınıyo
16 saGel seni benim kuzene alalım ben kefilim hayırlı uğurlu olsun
00 YorumlaGerçekten hep evdeysen kim görcekte gelevek sana
16 Yorumla
Soran1 güsanki çıktıgımda geliyolar🙄
Soran1 güKovalamıyom ki 🙄
Soran1 gühayır parayla degilki insan satın alsın 🙄
Soran1 güflörtten ileri olmadı 🙄
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 saKeşke benide isteyen olmasaydı
01 Yorumla
Soran11 saevlimisin
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
12 sa24 yaş evde kalma yaşı değil ama
02 Yorumla
Soran11 saKimseyi kandırmayın 24 den sonra erkekler bile bakmıyo 🙄
- 11 sa
Kadınlar mı bakıyor ahahsh
- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
17 saKöylü olsaydın 50 tane gelmişti 🤣
04 Yorumla
Soran11 sagelmiyo köylüde olsa arkadasımıda gelmiyp
- 11 sa
Yuh ne alaka be 😂 ben nefret ediyorum orpular hep gelirdi kovardim 🤣
Soran11 saay çok merak ediyorum peki geldiklerinde napıyon ne diyolar 😓
- 11 sa
Mal alacaklar gibi konuşuyorlar orpular 😃
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşın genç olur merak etme
01 Yorumla
Soran11 saKimseyi kandırmayın olmuyo işte
23 sailla istenmen mi gerekiyo ki
010 Yorumla
Soran23 saof ya çok kafaya taktım çok keske herkese verseydim
- 23 sa
yuh o kadar da değil öcxmcöfmlföd
Soran23 saniye merak ediyorum enayi zengin benimde hakkım degil mi bütün erkeklere veresim geliyor of of hiç sansım yok purna izleyince çok imreniyorum ya kızlara 😓
- 23 sa
senin kız olma şansın yok ya pembe profilli erkeksin muhtemelen hiç bi kız böyle konusmaz
Soran23 sacanım kızım
Soran23 saSesimimi atim illa sizde herkes fake fake yok harun abi yok bilmem abi
- 23 sa
at
Soran23 saSes şeyi yokki burada atarım yorumda 🙄
Soran23 saof seni niye inandırım sen kimsin ya derdim basımdan askın bşde senle ugrascam
- 23 sa
:D ok
1 güAllah gönlüne göre versin
08 Yorumla
Soran23 saahirette mi daha öpüşememişim bile yanarım ona yanarım🙄
- 23 sa
Koyamam yaaaa ama sen istersen istediğin zaman öpüşürsünde istediğin her şeyi yaparsında
Soran23 saof 😓nerde keske öpüşsem merak ediyorum purna izliyom şikişmenin nasıl bi his oldugunu merak ediyorum
- 23 sa
Sen yeterki iste merak ettiğim bütün duyguları sana göstermeyi çok isterim kabul edersen sevinirim
- 23 sa
Vekâletine zarar vermeden bir çok zevki sanat tattırırım zevkten kendinden geçer geçersin
Soran23 saAy yok
- 23 sa
İçin rahat olsun canını sıkacak hiçbir şey olmayacak lütfen rahat ol göreceksin çok zevk alacak
Soran23 saOf git
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 güYaaa deme oyle eminim ki hossundur bence cok
03 Yorumla
Soran1 güe ben napcam şimdi şu durumu yaşıcagım hiç aklıma gelmezdi
- 1 gü
Bence kendine haksizlik yapiyosun ya da sana oyle geliyor
Soran1 gükalbim kırıldı içime sıkıntılar giriyor düşündükce
12 saBunu mail olarak Esra Erol'a at
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acele etme daha zamanı var
03 Yorumla
Soran1 güAhiret mi 🙄
Soran1 güYanıyorum koca istiyorum koca koca
Belkide daha zamanı gelmemiştir :)
22 Yorumla
Soran1 gükızlar soruyor yaşımı yanlış yazmış
Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. Kalmadın
01 Yorumla
Soran11 sayav Allah için daha yaş kaç olcak insanlara umut vermeyin yalandan
11 saYok be gençsin daha
01 Yorumla
Soran11 samilleti kandırmayın gelmiyo işte
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
12 saKalmışsın
02 Yorumla
Soran11 savay baboooo 🙄içime sıkıntı her gün giriyo
- 7 sa
Aha aha geçer bir bakar aman dersin
23 saÜzüldüm
06 Yorumla
Soran23 sahiç yemek yiyesşm en sevdiğim filmleri bile izleyesim gelmiyo çok kafaya taktım ya napcam 😓
Soran23 sahiç bişeyde bi insanın hiç mi sansı olmaz
- 23 sa
Buradan seni istemeye gelecek 9999 kişi yazar, moralin yerine gelir
- 23 sa
Dibi görmüşsün, bir yerde zirveye doğru çıkmaya başlarsın.
Soran23 sanerde bemfe o sans
- 23 sa
Yok yok buna eminim, senin hayat ivmen yakında yukarı doğru olacak. Hani şu Şabanın filmindeki kadın gibi
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gelirler
02 Yorumla
Soran1 güevde kalmak korkutucu geliyor her gün herkes neyi böyle düşünüyosun çok huzurum kaçtı ya en sevdigim dizileri bile izleyemiyorum sürekli aglayasım geliyor sülalemdeki kişiler ölse bu kadar aglamam ah Allah'ım ah en çirkinşne bile güzel kader yaxmıssın niye ben niye diye bi insanın hiç mi sansı olmaz e ben ne olcam kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne zaman ben huzuru bulcam herkes diyo senin yerşnde olmak isterdim düşmanıma dilemem
1 güBeni Çok güldürdün sabah sabah😂😂😂
01 Yorumla
Soran1 güniye bu kuzenlerim benle dalga geçiyo bende onların kocalarıyla konuşup yuvalarını mı bozsam ulan hıyar çirkinler resmen bana ya bana seni deli sevsin dediler vay babo hemde hepsi 2000 li bebeler kalbim sıkışıyolar orspi kızı orsplar
1 güEvet
04 Yorumla
Soran1 güNey evet
Soran1 güHepiniz bemi iyice strese soktunuz ya 🙄
- 1 gü
Hayır
- 1 gü
Neye sokalim hanımefendi
- Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı.
1 güCirkinsin demek
05 Yorumla
Soran1 güay ne çirkini götümü yesinler
- 1 gü
Yerler merak etme
Soran23 satamam
Soran23 sapoookkkke yesinldr
- 23 sa
Yerler onuda yerler
- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
1 gü30 a kadar sabret
02 Yorumla
Soran1 güof gene yanlış yazmış KS, yasımı
- 1 gü
Kaç yaşındasın ki
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
11 saÖyle düşünme gelir
00 Yorumla
1 güGelirya uzulme
04 Yorumla
Soran1 gügelen giden evde kalmıssın deli sksn diyiyolar kalkıyo mu amın diyolar
- 1 gü
* kalkarmi
Soran1 güKimin kalkmazki🙄
- 1 gü
Sistem yazıyı degistiriyo burdan
1 güEvet evde kaliyorsun
02 Yorumla
Soran1 güya bi su kalbim dayanmıyor zaten böylelerine
- 1 gü
Niyeki
1 güHayırrrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güÇirkin misin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, 24 yaş hayatın henüz başlangıcı, evde kalmak diye bir şey asla yok 🌸 Çocukluk hayalleriyle bugünün gerçekleri elbette farklı oluyor. Kuzenlerinin kıyaslamalarına ve sitemlerine kulaklarını kapat lütfen 🌿 Evlilik doğru zamanda, doğru kişiyle güzeldir; aceleye gelmez. Kendini hırpalamak yerine kendi değerinin farkına varmalısın. Şu an hayatında seni gerçekten mutlu eden, kendi öz değerini besleyen alanlara odaklanıyor musun? 🎨🧘♀️