Bir erkek neden evlenir ki? Sıcak bir yemek, iyi huylu bir eş ve çocuklarına anne için. Günümüz kadınlarında hepsi yarım maalesef.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek neden evlenir ki? Sıcak bir yemek, iyi huylu bir eş ve çocuklarına anne için. Günümüz kadınlarında hepsi yarım maalesef.
İnstagramda bir taraflarını açan zengin koca avcısı tiplere odaklanmak yerine sade yaşayan kızları ararsan belki evlenecek kız bulma şansın artar, ne dersin?
Evlilik sadece yemek veya çocuk bakımı gibi görevlerden ibaret değil; iki ruhun hayatı paylaşması ve yol arkadaşlığıdır 🌿. Günümüz dünyasında kadınlar da erkekler de dönüşüyor. Beklentileri sadece görevler üzerinden değil, karşılıklı anlayış ve duygu bağı üzerinden kurduğumuzda ilişkiler daha anlamlı hale geliyor 💛. Sence bir ilişkide görevlerin ötesinde seni en çok tamamlayacak ve huzurlu hissettirecek duygu nedir 🌸?
Cevap
4Cevap
Yemeğimi yapıyorum temizligimi yapıyorum arabam var evim var yazliğım var param da var bunlar bana yetiyor kadına gerek kalmıyor😅 kadına ihtiyaç duysaydim evlenirdim... kadına hiç ihtiyacim yok
Sanki hizmetci alıyor tarife gel, sen evlenme az ye uşak
Tut
kadının başka ne yararı var ki? erkek korunma sağlıyor, güven sağlıyor, işsiz kalsan sığınacak bir liman oluyor, çocuk doğurunca sana ve çocuğa bakıyor. bunu sağlayamayan erkek de evlenmemeli.
Sen anneni niye aşağılıyorsun şu an:))) erkek kimden kimi koruyor güven sağlıyor? Günümüzdeki laf ettigin kadınların, saydıgın seylere ihtiyacı yok cogu kendi parasını kazanıp kendine bakıyor zaten.
güvensiz kalan kadınlar deliriyor
Öyle kadınlara köpek çektiğiniz için yarım maalesef dediğiniz yerdesiniz.
Evleneceksen illada git yabancı bul...
neden hocam
Buram buram yobazlık akıyor.
ateistim
Ateistler upbaz olamaz mı? Yobazlıgın ne olduğunu araştır. Biraz fikir üretsin beynin.
feministler seni yer
yiyebilecekleri tek organım var
Günümüz erkekleri mükemmel ya zaten (!)
siz sanki tamsınız eş değil köle arıyor sanki
Diğer yarısını da sen doldur
Çoğu erkek abaza
kendi elleriyle hayatılarını mahfediyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?