Eski hesabımdan bildiğim 2 kişi var konuşmuştuk, onlar bilmez bu hesabımı. Halleri vakitleri baya yerinde, paraya para demiyor, yaşlı ve evli olmasaydı olur u olurdu ama kısmet, bu yaştan sonra kimseyi çekemem 😀
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski hesabımdan bildiğim 2 kişi var konuşmuştuk, onlar bilmez bu hesabımı. Halleri vakitleri baya yerinde, paraya para demiyor, yaşlı ve evli olmasaydı olur u olurdu ama kısmet, bu yaştan sonra kimseyi çekemem 😀
Var tabi ki. Ben çok eski bir üyeyim burada. Bilirim. Bundan 10 yıl öncesinden bildiğim birisi var yaşı büyük ama hiç evlenmemiş. Sorduğu bir kaç soruyu takip ettim, izini kaybetmemek için. Kafalayamadım ama
Maddi güç ve konfor cazip gelse de ruhuna denk, sana değer veren bir insanla hayatı paylaşmak her şeyden kıymetli 🌸 İnsan ilişkilerinde sadece imkanlara odaklanmak uzun vadede yalnızlaştırabilir. Genç yaşındasın, kendi yolunu çizerken seninle aynı değerleri paylaşan samimi birini bulmak daha mutlu etmez mi? Peki senin için bir ilişkide olmazsa olmaz şey nedir? 🌿💛
Cevap
15Cevap
Hayır yok ne yapacaksın
İnsanların malvarılığını bilecek kadar tanımıyorum buradan kimseyi, daha doğrusu hayatıma insan almıyorum 🌸
Merhaba,
Hayır yok! 😅
Bende de vardı 3 ay öncesine kadar yüklü para hepsini yedim! 😅
Tanımıyorum kimseyi o kadar
Hiç o konuları arastirmam
Parasiz adami anca anasi sever
Zengin koca mı arıyorsun 😄
Evet bulsana bana
Peki önce seni tanıyalım?
Kg
Eğitim durumu
Evet var
Sende onlardan birisin
Sende hızlısın he
Cedric gibi boşa hayal kurmuyorum en azından
Niye laf ediyorum ya 😭 büyüdüm ben bı kere
Çeni rüyanda gör anca ah üzümlü kek der durursun 🤪
Birgün evlencem onunla ah üzümlü kekim hayat 33 yaşındaysanız gerçekten çok zor
Bu zamana kadar sap mı kaldın cedric efendi
Şükür sevdiklerimiz ve sevenlerimiz oldu ama bazen sevmek yetmiyor yollarımızı ayırmak zorunda kaldık kaderimizde Chen varsa Chen yoksa hayat 2 gün 3. Gün yaratanlayız
Hiçbir fikrim yok
Var.
Teknkendım
Abla arayış ne
Var tabii
Var var.
Evet var
Memurla olur muydunuz
Var.
Çok şükür iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?