Konuşmaya ihtiyacım var. konu görücü usulü evlilik. Müsait bayan arkadaşlarım aktif misiniz?

Bir buçuk ay önce geldi teyzesi. 31 yaşına yeni girdi dedi ama 35 çıktı. Kanım ısındı konuşmak istedim. Ama teyzesi yalan söyledi diye herkesin içinde reddettim. Yine de konuşuyoruz bir buçuk aydır. İlk konuştuğumuz zamanlarda nerede yaşayacağız diye sormuştum. O da İstanbul'da dedi. Ben doğma büyüme İstanbulluyum. O yüzden mutlu oldum konuşmaya devam ettim. Çok bağlandım çok sevdim. Yüzüğü de aldırdım. Ama bu gece bana Tatvan'da 1 sene yaşayalım dedi. Oraya gitmek istemiyorum İstanbul'da kalmak istiyorum dedim. O da 1 sene deneyelim dedi. Bir sene bile kalmak istemiyorum. Şu an deli gibi ağlıyorum. Ailem son gelen görücü ile görüştüğümü hâlâ bilmiyor. Şu an konuşmak istemiyorum da ailemle. Yabancı birilerinin fikrine ihtiyacım var. Konuştum sevdim şimdi de başka şehirden bahsediyor. Ben ne yapacağım şimdi

Konuşmaya ihtiyacım var. konu görücü usulü evlilik. Müsait bayan arkadaşlarım aktif misiniz?