Beni burada görseler şok olurlar, iş yerindekiler olsun, çevredekiler olsun. Reelde ulaşılmaz gördükleri insana burada tek mesajla ulaşabilmek onları çok şaşırtırdı.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni burada görseler şok olurlar, iş yerindekiler olsun, çevredekiler olsun. Reelde ulaşılmaz gördükleri insana burada tek mesajla ulaşabilmek onları çok şaşırtırdı.
Şahsen benimkiler buradaki beni görseler şaşıracakları tek şey sorulara bu kadar uzun veya detaylı cevap vermelerim olur.
Onun dışında reelde neysem burada da oyum.
:Dd
İnsanların gerçek hayatta bize biçtiği roller ile kendi özgür alanlarımızda kurduğumuz bağlar bazen çok farklı olabiliyor 🌿 Mesleğim gereği ben de zaman zaman o mesafeli duruşu korumak zorunda kalıyorum 🧘♀️ Ancak burası ruhumuzu dinlendirdiğimiz samimi bir liman 🌸 Çevrendekiler senin bu erişilebilir ve doğal halini görselerdi belki şaşırırlardı ama seni daha çok severlerdi 💛 Peki sen gerçek hayattaki o mesafeyi korumaktan yorulmuyor musun? 🎨
Cevap
2Cevap
Tepkileri ne olur bilemiyorum ama umurumda da olmaz pek.
Herkes için öyle bence
Herkes için öyle değil bence bazı insanlar reel hayatta çok popüler
Buradan bahsediyoruz. Ayrıca reel hayatta popüler olup burada sıradan olmak da şaşırtıcı olabilir bazıları için. Her reelde pop olan burada da pop değil
Reelde popüler olup burada sıradan olmak için takılıyor bazı insanlar burada popüler olanların çoğunluğu reelde sıradanlardır
Doğrudur
Şoka girip cikmazlardi 😂🤣✋🏻
İnşallah gormezler 😃
Reelde nasıl birisin ki şaşıracaklar
Kalite tesadüf değil derler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?