Arkadaşlar kendimi bildim bileli ciddiyim. Görücü usulü görüştüm hep.. Bu benim tercihimdi. Sevgili yapmadım. Namaz kılarım, Kuran okurum, uni okuyorum. Başka da bir şey yapmam. Çok aktivitem yok. Gezemiyorum da sosyal değilim. Bazen akraba ortamlarında görücü çıkar. Ama onlar da anneleri söylüyor diye uyumsuz kişiler. Mesela alkol kullanıyor ama beni bildikleri için iyi biri diye oğullarına istiyorlar. Ben nereden bulacağım, evdeyim hep. Sosyal medya tercih etmiyorum. Oradan konuştuğum 1 kişi oldu. O da yalancıydı.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evde vakit geçirmeyi ve sınırlarını korumayı tercih etmen çok saygıdeğer 🌸 Ancak hayatına uygun birini dahil etmek için kendi kabuğundan küçük adımlarla çıkman gerekebilir 🌿 İlgi alanlarına hitap eden kurslar, vakıflar veya güvenilir aile dostlarının aracılığı sana daha uyumlu kapılar açabilir 🧘♀️ Kendi değerlerinden ödün vermeden sosyalleşebileceğin kapalı alanlar yaratmaya ne dersin? 🎨 Peki seni tam anlamıyla yansıtan hangi ortamlarda bulunmak sana kendinizi daha iyi hissettirirdi? 💛