16'dan aşağı söyleyen yok. Sanırsın ülkede herkes 16-20 en az.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 16'dan aşağı söyleyen yok. Sanırsın ülkede herkes 16-20 en az.
Cevap
27Cevap
Ben hayatım boyunca mezura alıp ölçmedim. Telefonum 17 cm. Bi ara böyle bir şey aklıma geldi ve o dakika ne olduysa telefonumla ölçtüm telefonumdan biraz uzundu yani 18-19 arası bir şey. İyi bir şey mi kötü mü gerçekten onuda bilmiyorum.

Güncel ortalamalar. Bizim ülkede herkes itfaiye hortumuyla geziyor.
Çok şaşırttı liste. Hani uzak doğulularla dalga geçiyordu herkes...
ego tatmini ve toplumsal baskı yüzünden herkes olduğundan uzun söylüyor, işin aslı ortada ortalamalar belli sonuçta
Matematiksel olarak 12-13 ortalama demek ülkenin%52’sinin 13 den fazla olması demektir. Kaç tane gördünüz acaba bu kanıya varmak için 😁
sende aç bakayım süpriz sevmem dersin malıyoklar alırsın :D iyi esnaa denk gelirsen sana tattırır sonra satar.
14 benim bu yaşa kadar bilmiyordum geçen doktor ölçtü agrım vardı gittim büyük olanlar yok mu var ama çogu ilgi çekmek için yalan söylüyor yatağa atınca iş değişir hesabı
14 normal zaten ama herkes 18 takılıyor
24 diyen 26 diyen vardı geçen burada geçen kadının birisi anlatıyordu adam işte 19 santim falan demiş bir gitmişler çıkartmış kadın diyor minnacık
Öyleleri de vardır ama çok yaygın olamaz
Türkiye’de 19’a inan da gerisi inan yalan imkansız ya zaten bu genetik ve anne rahminde yaşanan bir durumla alakalı %80 genetik belirliyor %20 anne rahminde belirleniyor boy oranı
Garip valla bazı memleketler de çok büyük
Çok büyük olanlar ereksiyon sorunu yaşar yani çok büyük olduğu için bir yerden sonra pigment derecesi düşer ve sertlik oranı düşer sadece içerisine bir şeyin girdiğini düşünürsün ve keyif alamazsın yani sen keyif zevk almak istiyorsan boyutuna değil sertliği bakman gerekiyor
Doğru, sertlik sorunu olanlar tanıyorum
Bende çok gülüyorum, tüm meseleyi boyutu olarak sanan kadın ve erkek topluluğu, ve tüm varlığı benliği ona bağlı gibi, çok üzücü komik ve acınası,
Kızlarrr size tüyo vereyim: cetvel ile yan yana tuttuğu foto isteyin ama video halinde. O zaman bücürlerini saklayamıyorlar 😂
Görüntü isteyin diyeceğime foto isteyin yazmışım xjdjd
Yazık öyle de utanç verici
Yalan söylüyor çoğu. Küçük olduğunu söylese zaten sorun yok ama büyük derse isterim. Üç buçuk atıyor zaten o zaman 😂
Ha öyle olur dürüst olsunlar yeter
Aynen öyle
bucurlerini 🤣🤣
@Ersin0244 yoo hiç de bile. Bana yalan söyleyeni çakmak için yapıyorum. Senin ne diye zoruna gidiyor? Acın mı var?
@Psikoatbirerkek evet 😂 yani anlamıyorum küçükse küçük de geç. Ne diye yalan söylerdin aaa
ne güldüm :)) hep kullanirmisin. bu lafı.
sebebi belli değil mi :))
@Psikoatbirerkek hak edene evet 😂 yine de dürüstlük önemli. Ki eninde sonunda illaki göreceğim yani, yalan söylemenin ne anlamı var
hak edene vay :)). göreceksen soylememeli tabi kacaru yok
@Ersin0244 defol git senin gibi eziğin teklifi ne kabul edecem 😂 sevgililerimden fotoğraf istiyorum diye hastası olduğumu düşünecek kadar geri zkalısın. Bu aptaIIıkIa sen çok yaşamazsın bay abaza 😂 şimdi kayboolll
20 cm. Kafayımı yedin. Bu siteye giriş şartı 20 :)
Yok 25 olacak doğrusu
Ben elendim :) 😂😂
bu yalancılara niye takılıyorsunuz. bunda büyük isteyen kızlarında payı var
Bence por. o filmlerden etkileniyorlar benim 13 mesela acıyor diye kaçmaya çalışan oldu ilişkinin yarısında hızlandığımda
Evet alıştı insanlar büyük görmeye
En az boyut kadar önemli çok faktör var kalınlık çok önemli daha dolgun olunca baskı oluyor ve kadın daha çok haz alıyor ön sevişme çok çok önemli ve en önemli konulardan biri erken boşalma olup olmaması vs uzunluk çok öyle artı ya da eksi bir şey değil zaten kadınların zevk aldığı sinir uçları 5 cm kadar derinliklerde
Ben yalan söylemeyi sevmiyorum yalan söylemem de boyutunu da söylemem görmek isteyen gözüyle görür
ayyy ewet. hele bu KS'dekilerin uf küçççüğü 17 cm
17 ye küçük demeniz de 25 mi olcaktu
@Psikoatbirerkek soruyu doğru oku bence...17 ey küççük demiyozz. buradakilerin yalan söyleyip en az 17 demelerini diyoz
pardon öyle dediysen.
ama öyle diyen kızlar da var.
Çoğu kişi yalan konuşuyor benimki 15 fazlası da bence gereksiz
Sahip olduğum ile gayet mutluyum fazlası ile ideal.
Ben doğarken doktor da söylemiş ortalamadan 3-4 cm büyük olur diye güncel olarak 17😂
Erkekler neyi doğru söylüyor ki shhshshs
Düşündüm ve bulamadım şu an
Hahahahhaa
Benim ki 27 cm bacağıma doluyorum
30 varken ohoo
Çekersen uzar 🤣🤣
Özgüvensiz oldukları için
ortalama üstüne denk geliyorsundur
Ne istiyorsun. Cikartip masaya mi vuralim
Ben yalan söylemiyorum neyse o
Söyleyen değil kanıtlayanlarla konuş sen de
14 cm yalan yok
Sana kaç lazım?
Bişey olmaz
Bu konu seni niye bu kadar gerdi
Boya takilma
Gencken Olctum 17 idi
Aynen
İşlevi
Öyle ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu konularda abartılı rakamlar vermesi genellikle toplumsal beklentiler ve performans kaygısından kaynaklanıyor 🌸 Toplumun yüklediği güçlü görünme baskısı maalesef özgüvensizliği tetikliyor. Kişiler kendilerini yetersiz hissetme korkusuyla gerçekleri gizleme eğilimi gösterebiliyor 🌿 Oysa ilişkilerde fiziksel ölçülerden çok daha önemli olan şey duygusal bağ ve samimiyettir 💛 Sen insanların bu tür konularda kendilerini kanıtlama çabalarını neye bağlıyorsun? 🎨