Ailem beni kardeşimle kıyaslayıp para için dışlıyor, bu durumda ne yapmalıyım?

Herkese merhabalar 30 yaşındayım ve çok şükür normal bi kazancım var ama evlenmediğim için (kendi seçimim, hâlâ aday var ama daha uygun birini arıyorum) ve arada sırada çok alışveriş yaptığım için ailem tarafından aşırı hor görülüyorum ve kazancı benden yüksek olan kardeşimle kıyaslanıyorum çünkü o aileme para gönderiyor. Ben de para istediğim için (benim maaşım onunki kadar yüksek değil) onların gözüne çok batıyorum ve benimle sürekli kavga ediyorlar. Küçücük olaylardan sebeplerden… İşin tuhaf kısmı ailem zengin ve kesinlikle benim parama ihtiyaçları yok ama aşırı fazla para istiyormuşum gibi davranıyorlar ve kargolarımdan şikayetçi oldukları için en hassas noktalarıma kadar vuruyorlar, şu saatten sonra ne yapsam da yaranamam diye düşünüyorum, artık evden bile atmak istiyorlar. Nasıl bu kadar sevgileri azaldı anlamıyorum. Kardeşim uzakta kalıyor ve onu özledikleri için onun saygısızlıkları asla gözlerine batmıyor ama ben ufacık bir cevap versem çok kızıyorlar. Ayrıca o daha çok kazanıyor diye. Çok az bi para uğruna nasıl bu seviyeye geldiler, neredeyse evlatlıktan reddedecekler, çok kötü davranıyorlar ve 50k uğruna falan. Ne yapsam bilmiyorum, şu günlerde hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sırf ailemin inadına da yanlış bir evlilik yapmak da istemiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı, ne yapmalıyım?

Ailem beni kardeşimle kıyaslayıp para için dışlıyor, bu durumda ne yapmalıyım?