Sadece maddiyat değil, ilgi de sevgi de bile çok cimriler. Çevrenizde var mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle küçük hesaplar yapan insanları etrafımdan uzakta tutuyorum
Bende hiç sevmem cimri insanı
Çok haklı bir sitem bu Özge. Cimrilik sadece parayla ilgili değildir; duyguda, ilgide ve tebessümde cimri olmak insan ilişkilerini çok daha fazla aşındırır 🌸 Sevgiyi ve emeği paylaşmaktan korkan insanlar, aslında kendi içlerindeki eksiklik duygusunu korumaya çalışırlar. Hayatı ve duyguları cömertçe yaşamak ruhu özgürleştirir 🌿 Senin çevrende duygusal olarak cimri olduğunu hissettiğin, seni en çok yoran kişiler genellikle kimler oluyor 💛
Cevap
20Cevap
haklısın bende sevmem
Eli sıkı olunacak konu var, olunmayacak konu var. Mantıklı harcamalar yapıyorsa iyi ama cidden mantıksız kısıtlamalara sahipse, buna sebep olan şeye bakarım. Kimin ne yaşadığını bilmiyoruz sonuçta. Böyle büyütülmüş olabilir, kötü bir travma yaşamış olabilir vs. O yüzden önce sebebinin ne olduğunu öğrenirim. Her halükarda bana zararı yoksa, o karakterdeki insanlardan nefret etmem için de bir sebep yok demektir.
Cimrilikle tutumluluk aynı şey değil eğer kendine ve çevresindekileri ailesine zarar verecek kadar ya da kısıtlayacak kadar cimrilik oluyorsa Evet bu kötü bir şey ama bu sadece gereksiz şeyleri almamak tasarruf edip bir şeyleri biriktirmeye çalışmaksa Bu o kadar da kötü değil cimrilik baktığın açıya bağlı olarak değişir kimisine göre kötü kimisine göre iyi burada cimriliğin ölçütü önemli olan
Cömertlik iyidir tabi ama kıymet bilene
Fazla cömertlik iyi değildir sonra bunun karşılığı enayi olarak görülüyor.
Herkes ile arkadaşlık yapılmadığı gibi herkese de cömertlik olmaz.
cimri insan etrafındaki insanların da ruhunu karartır
evet var en ufak şeyin hesbaını yapıyor çıldırmamak elde değil yani
Nefret ederim cimri insanlardan.
Aptal aptal ufak tefek hesapların peşine koşuyorlar mallarını yiyemeden de geberip gidiyorlar.
Çevremde öyle biri olamaz. Hatta arkadaşlarımın arkadaşlarına bile dikkat ederim. Genelde hep destekleyen sevgi dolu eğlenceli tiplerle karşılaşıyorum
cimri insanı bende sevmem ama aynı şey duygu için diyemem çünkü sen mutluyken bazı kişiler mutsuzdur benim gibi üstüne alınma yani istemsiz oluyor insan istesede mutlu rolleri yapamıyo
Ben cimrilerden de savurganlardan da nefret ederim
maalesef bende nefret ediyorum
ben de hiç hoşlanmıyorum
Hiç sevmem benden uzak olsun
Ben sadece kendime karşı cimriyim
Onların cüzdanı kalın, adamlığı ince olur.
Ahaha güzeldi 👏🏻
Hepsini eledim kalmadı
Var llaki bu normal ama kizlar da cimri onlarda vermiyo
Cömert birilerini bul sende
Birilerini bulmak için yazmadım hasta mısınız ya
Bende sevmiyorum
Ben ben ben
Bende cimriyim, İyi insanlara karşı değil.
Sevimsizler
Bende varım
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar