Nereden bulur abi herkes azıtmış 🥲 yaşından çok ilişkisi var insanların erkek kadın fark etmiyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
sosyal medyada veya gece hayatında aramak yerine sporda, sosyal kulüplerde ya da ortak hobilerin olduğu ortamlarda takılmak lazım. sahte mekanlardan ve prim peşinde koşan tiplerden uzak durunca düzgün insanlar zaten kendiliğinden karşına çıkıyor.
İş hayatından vakit kaşmıyorki hiçbirşeye 😔
Sen düzgün bir erkek misin? Düzgün bir kız seni bulsun kardeşim? Önce bir dön kendine bak sonra
😐 evet yani öğle olduğumu düşünüyom alkol sigara kullanmam kurarım yok sevdiğim insana hediye almayı ve sürpriz yapmayı çok seviyorum
Namazım var küfür etmiyorum argo sevmiyorum
Aşağıdaki kızın yorumu çok doğru. Ya da hastaneden çalıp kendin buyutcen
Kimin
Cilekci
Tamamen nasip işi nasibinde yoksa olmaz Allah kalbin temizse sana da hayırlı birini nasip etsin
Kızlar özgür hür iradesi ile yaşayıp günün sonunda da bir tane safoz bulmak isterler
Bunu erkekler yapar genelde de neyse
@cilekciiii eskiden erkekler yapardı evet fakat şimdi devir değişti
Ee sizden öğrendi kadınlar
@cilekciiii iyi şeyleri hiç öğrenmiyorlar hep kötü şeyleri öğreniyorlar zaten
Her iki cinste bozdu.
Kız baksan kapalı ama yemediği boklar kalmamış, herif baksan namazında niyazında ama kumar ve pavyondan çıkmıyor...
Kesilikle katılıyorummm
Haklı yorum
Temelden başlaman lazim
Naaıl yani
bulunmaz gibi dalga geçiyorlar birde salla gitsin numara verip sonradan r yaptılar bana boşa arama bulamazsın bulsanda sahte falandır
Burdan bulunmaz onu soyliyim de
Neden?
burada sen de dahil hiçkimse evlenilecek değil eğlenilecek kız mı?
Ben evleneceğim de mesela bende burdan biriyle evlenmem. Allah şaşırtmasın da. Burdakiler yüzünden zaten sevkim söndü. Gerçek hayatta neci olduğunu bildiğin birini bul
Bence de buradan bir erkek bulmak pek hoş gelmiyor kulağa kaç kişi gördüm buralarda düzgün kız arıyorum diyor sonra sayfalarına giriyorsun bin tane kadın takip ediyor ya da direkt sana yürüyor üstelik konuyu c… getiriyor yani dikkat edin lütfen kızlar
Erkek birazda karpuz gibidir online karpuz mu alinirmis, bı bakcan gorcen. Satıcı (aracı) biraz tanıdık olcak.
@neredeydiiinn Çok haklısın
Bence bulunmaz. Ben bulamadım çünkü
😔 enazından takip çok bi şekilde bulursun bence ya
Annene söyle köyden bulsun
Müge anlı sağolsun köy dede durumlar pek farklı değil
Şansın varsa bulursun yolun açık olsun
Kişi önce kendini düzeltmeli
Evet 🙂↕️ haklısın ama konu ile alakasını anlamadım ben kötü bişey yapmıyorum
Düzgün kızlar genelde evden dışarı çıkmaz ya çıksa bile ancak işe ya da markete gider
🥲 işerinde 4 kız var 35 den büyük hepsi
Şansına küs o zaman sjsjsjs
Evde kaldık fkfkfkkf
Market market gezersin artık skajwkwk
Sana bulduk dkfkkfkf sıra sende sende bana bul hehe
Pü sana koca buluyoruz beğenmiyorsun
Kimmiş rejejwkwk
Karakartal
Tanıyorum musun
Tanısan fikrin değişecek mii
Evet cidden çok zor bu devirde düzgün temiz kız bulmak
Var var ama bizim değerimizi bilen bir erkek bulmak daha çok zor
Düzgün kız düzgün erkekle birlikte olmalı
Katılıyorum herkes kendi dengiyle olmalı yoksa geçim olmaz
Ama düzgün birisini bulmak dediğim gibi çok zor erkek için de kız içinde o yüzden hiç sevgili yapmadım herkes piyasacı ciddi düşenene denk gelemdim
😔 maalesef ya
Bende hiç sevgili yapmadım ama hiç sevgili yapmamış bir erkek bulmak o kadar zor ki
Siz bi kahve için bi konuşun bence
Yinede ümidimi yitirmiyorum eninde sonunda her kes hak ettiğini bulacaktır buna inanıyorum
Ben sosyal medyadan tanışmak istemem buradaki erkeklerin çoğu iki yüzlü anladığım kadarıyla
Sosyal medya güvenilir değil dediğin gibi ama benim için geçerli değil neysem oyun
🙂 bilemezsin knk burdan birini buldu nişanlandılar fmfkfkf
Siz bi instada konuşun sonra gerçek hayatta konuşursunuz
KS > Instagram > wp > gerçek hayat
Olabilir ama bana göre değil ya ben reeldeki insanlara bile zar zor güveniyorum
Reelden de böyle temiz sevgili yapmamış ciddi düşünen birini bulmak çok zor hem benim için hem senin için
Tamam işte KS de kalırsanız KS aiamasında kalrısınız Instagram vermeden engellersiniz birbirinizi ben gittim hadi bana müsade
Dediğim gibi buralardan tanışmak bana göre değil arkadaşlar
Kendin bilirsin kimseyi zorlayamayız
😑🔫 evlenin lan
Pardon kafam silah tutuyor gibi oldu 🔫😑 evlenin lannn
Yani kimseyi kötülemek istemiyorum ama ben çok zor güveniyorum hatta hiç güvenmiyorum maalesef
Aslında iyi bir şey zor güvenmek çünkü bu devirde güvenilmez kimseye ben maalesef hemen güveniyorum
Ooo yokuşa sürüyonuz ikinizde tanışın dedim ikinizinde EVLİLİK niyeti var ise beklentileriniz ne ise konuşun uymaz ise konuşmayın bidaha uzun uzadıya flört etmeyin onu diyorum
Bende senin gibiydim ama insanlar beni o kadar çok ezdi o kadar çok kırdı ki güvenemiyorum
Benim de iyiliğimi hep suistimal ettiler yapımda var keşke değişebilsem
Tamam değişirsiniz ekleyin birbirinizi bi konuşun olmaz ise devam etmeyin hocam zor bişey değil elinde sonunda biri ile tanışmanız gerekecek deneyin
Kanka sen benden bile daha çok meraklısın bu nasıl olabilir ya wpekelsjsl
Hanımefendi istemiyor zorlayamayız
Yan hesabım ondan töve yaw dkdkrk evlendirisem sevabı fazla ondan 🥳🥳
Sonra sizde bana bulursunuz
@karakartal3405 Bende her şeye rağmen iyi niyetliyim ama artık güven müven kalmadı
Ben anlayışla karşılıyorum zorlayamam istemiyorsan istemiyorsundur sadece böyle fırsat denk gelmez ikimiz içinde çünkü reel de de güvenilmez kimseye böyle düşünürsen zor bulursun istediğin gibi birini
Evet hepsinin gecmisi kalabalik namuslari kirli
Evet çoğunun öyle 😔 ne yapacaz kral
Ben varım
❤️❤️❤️
Öyle maalesef..
😔😔😔
Çok haklısın valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günümüz dünyasında samimi ve kalıcı bir bağ kurmak bazen yorucu gelebilir 🌿 Ancak herkesin aynı olduğunu düşünmek seni umutsuzluğa sürüklemesin. Düzgün bir ilişki ararken önce kendi değerlerini, hobilerini ve ruhunu besleyen ortamlara odaklanmalısın. Kurslar, gönüllülük projeleri veya doğa etkinlikleri gibi ortak paydada buluşabileceğin alanlar harika birer başlangıçtır 🎨🧘♀️ Sen kendi iç huzurunu korudukça doğru insan seni bulacaktır 🌸 Peki senin hayatında yapmaktan en çok keyif aldığın aktivite ne?