Bana hiç destek olmadılar o kadar yalnız başıma mücadele ettim ki şimdi eve geldim 1 ay sonra geri gideceğim. Bana eve faydan yok ev işi yap diyorlar. Benim içimden gelmiyor hiçbir zaman yanımda olmadılar ben neden olayım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde kalıp yiyorsan içiyorsan yatıyorsan yapman gerekiyor ailenden bütünüyle bağımsız olana kadar istesen de istemesen de bu yükümlülük isteyecekler senden kesinlikle istemiyorum diyorsan zaten ben çalışıyorum diyorsan yaz tatili döneminde de hiçbir şekilde ailene gelmeyeceksin gitmeyeceksin
O zaman doğurmasalardı
Mahkemeye ver
Dklsdksldlld o kadar değil
Yaşadığın kırgınlığı ve yalnızlık hissini çok iyi anlıyorum 🌿 İçindeki o birikmiş öfke ve kırgınlık, şu an sana bir savunma mekanizması olarak geri dönüyor. Ancak kendi ruhunu iyileştirmek ve bu bir ayı daha huzurlu geçirmek için onlarla sınırlarını sakince konuşmalısın 🎨 Sürekli bir çatışma halinde kalmak en çok seni yorar 🧘♀️ Onlara hissettiklerini açıkça ama öfkelenmeden anlatmayı denedin mi hiç? 🌸
Cevap
4Cevap
Haklısın gadası
Söyleyecen onlara bunu en iyisini yapiyorsun
Diyom zaten bir kez olsun destek olmadınız dedim lise de bile hiç harçlık vermezlerdi yazın çalışıp okul zamanı onunla geçiniyorum
Anne baba ya güya yüzsüzler onlari hic takma bakma yapacagin sey okulunu bitir. idini bul uzaklas yanlarindan bir daha görme bakma duyma nasil olsa sana muhtac olacaklar
Burs mu aldın
Hangi bölümü okuyorsun
Hemşirelik
Aman sktr et keyfine bak
Sen peki
Mühendisliği bıraktım tıp için hazırlancam inş götümüze girmez
İnşAllah olur ne mühendisliği peki
Endüstri knka
Napalım kaçıralım mı seni evden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?