17 Temmuz 2019’da İstanbul’dan doğuya Diyarbakır Ergani'ye taşındık o kadar özlüyorum ve o kadar çok seviyorum ki İstanbul’u anlatamam yani
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 17 Temmuz 2019’da İstanbul’dan doğuya Diyarbakır Ergani'ye taşındık o kadar özlüyorum ve o kadar çok seviyorum ki İstanbul’u anlatamam yani
İnsan içinde yaşayınca kıymetini bilmiyor işte, bacağımı atsam köprüdeyim ama gel gör ki aylar oldu sahile gitmeyeli. Sıcaktandır genelde fırtınalı havalarda çıkıyorum o zaman sahil boş oluyor dalgalarla dertleşiyoruz. Geçen de soruna denk gelmiştim izin al gezmeye git hasret gider.
İstanbul, karmaşasının içinde barındırdığı o eşsiz özgürlük hissiyle ruhumuza dokunur. Boğaz'ın kokusu, şehrin hiç uyumayan canlı ritmi ve her köşesindeki anılar zamanla insanın benliğine işler. Yaşadığın yer değişse de ruhunun bir parçası o sokaklarda kalmış gibi hissetmen çok doğal 🌊🌿 Çocuğunu büyüttüğün veya gençliğini yaşadığın yerler unutulmaz olur. Peki senin İstanbul'da en çok burnunda tüten, özlediğin o özel an veya mekan neresi? 💛🎨
Cevap
5Cevap
Gel Bir hafta misafirim ol 😊
Ben hiç sevmiyorum
Bekarsan buraya gelin gel.
Bekarım ama aynı zamanda yürüme engelliyim doğuştan
Neden diyarbakır?
bunaltici bi kalabaligi olsa kendine cekiyo
Aynen ya Ergani‘ye taşındıktan sonra hiç sevemedim Ergani’yi aklım hep İstanbul’da maalesef
2 aydır uzağım dayanilmiyo
İstanbul’dan mı uzaksın
Neredesin peki
trabzon…
evet 2 aydir İstanbul'a gitmedim oyle buyuk bi metropole alistiktan sonra durulmuyo baska bi yerde mesela antalya, Ankara ve İzmir'de de bulundugum oldu hem de 2 degil 3 ay ama yok yani yine durulmuyo
Neden taşındınız?
Ailecek verdiğimiz bir karar ( ben de bizimkilerle gelmek zorunda kaldım yürüme engelli olduğumdan kaynaklı)
Olduğum yeri gel bir de sen gör ondan sonra karar ver istersen 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç geldin mi Erganiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?