bonzai yakalattim kan ve idrar aldılar ifade alıp saldilar eve daha mahkeme kağıdı gelmedi ne olur?

Yaklaşık bir ay önce 0.30 gr bonzai yakalattim sivil narkotiklere sonra beni kaçakçılık şubeye yani narkotik büroya goturduler adamlar bana sürekli satıcı olduğumu soyluyolardi yakcaz seni diye korkutmaya çalışıyorlardı bende hep dalga geçiyordum sinir oldukları için üzerime çok geliyorlardı sonra ifademde orada otobüs beklediğimi ve arkamdan birinin seslendiğini yanına çağırdığını yanına gidincede eşya lazim mi diye sorduğunu assa sokağa götürüp elime küçük bir kağıt a sarılmış bişey verdiğini 10 lira istediğini söyledim sonra beni iktirip kaçtı dedim kim olduğunu bilmiyorum dedim üzerime geldiler ama ne isim verdim ne başka bişey sadece daha önce bir kere esrar maddesi kullandigi mi söyledim sonra kan ve idrar alıp saldilar kağıt gelicek dediler bir ay oldu kağıt falan gelmedi olaydan bir hafta önce az miktarda içici tabiriyle 2 kapak almıştım alkolün üstüne kan testinde cikar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Azmiktarda 2 kapak esrar almıştım 1 hafta once
Güncellemeler
+1 yıl
22 martta ehliyet yazılım var denetimli serbestlik engel olurmu ehliyet almama?
bonzai yakalattim kan ve idrar aldılar ifade alıp saldilar eve daha mahkeme kağıdı gelmedi ne olur?