Kocam evli kalmak istemiyor, şiddet ve guvensizlikten sonra evliligimizi kurtarma sansimiz var mi?

Merhaba kocam, ona şiddet uyguladığım için evli kalmak istemedi artık. Ama ben annemin biriyle ilişkisini öğrenmiştim ve nişanlıydım o sıra. 6 ay boşanma süreçleri oldu. Bir vazgeç, bir tekrar boşan de gibi. İçimdeki öfkeyi ona kusmuşum terapistimin dediğine göre. Çünkü en güvenli alanım oymuş. Bu arada terapistime bile annemin aldattığını anlatamadım ama baktım son aşamaya geliyor, kocama beni anlaması için bunu söyledim. Sanki biraz daha iyi davranıyor gibi ama soğuk.
Telefonunda gördüm, yapay zeka onunla 5 yıl sonra evli kalmak istiyor musun sorusuna hayır yazmış. Sanırım olayı anlatmadan önce. Bu durumda düzelir miyiz? Onu kaybetmek istemiyorum
Güncellemeler
3 gü
Aldatma olayını ben hariç kimse bilmiyordu. Ne kardeşim ne babam ne de başka biri. O dönem eşime evliliği 1 yıl ertelemek istediğimi söyledim ama o bunu kabul etmedi. Sana çok aşığım 1 yıl sonra seni kaybedebilirim belki senle bir hayat istiyorum dedi. Ben annemin durumunu söyleyemedim tabi ona o zaman. Henüz kendim sindirememiştim. Şimdi anlattım yaşadığım ve yaşattığım şeylerin sebebini
Kocam evli kalmak istemiyor, şiddet ve guvensizlikten sonra evliligimizi kurtarma sansimiz var mi?