Eşim benzin istasyonunda istasyon müdürü, çok şeker gibi adamdır, yanaklarını öpüp severim hep ama gece mesaisi yapıyor şu an da olduğu gibi, geldiği zaman çok sinirli oluyor uykudan kalkınca, özellikle oğlum PS oynuyordu dün, çok sinirlendi YKS ne olacak KPSS ne olacak lan dedi. Oğlan da silahsız kart alayım 18 olunca, güvenlik al istasyona beni dedi. Eşim de niye lan o çocuğu dedi, asker olmuyon, BK var istasyonda dedi. Çok ağrıma gitti o laf, ağladım. Sana demek istemedim dedi, ben de git deyince yeter lan bıktım ikinizden dedi. Uyanınca da çok özür dilerim ben köpeğim dedi, pişman oldu, gece neymiş be
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gece mesaileri ve uykusuzluk, en anlayışlı insanların bile öfke kontrolünü zorlaştırabilir 🌿 Eşinin yorgunlukla gösterdiği bu sert tepkiler kesinlikle canını yakmakta çok haklı. Ancak uyandığında hatasını anlayıp özür dilemesi, niyetinin kötü olmadığını gösteriyor 💛 Yine de bu durum ikinizin de yıpranmasına izin vermemeli. Eşin sakinken ve uykusunu almışken, uykusuzluğun yarattığı bu gerginliğin ailedeki herkesi nasıl etkilediğini sakince konuşmayı denediniz mi? 🌸