Yazan kişilerin yüzde doksanı ayıp konuşuyor, herkes bir garip ve neden 50 yaşında dayılar 30 yaş küçük biriyle konuşmayı normal görüyor? Ben mi anormalim
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazan kişilerin yüzde doksanı ayıp konuşuyor, herkes bir garip ve neden 50 yaşında dayılar 30 yaş küçük biriyle konuşmayı normal görüyor? Ben mi anormalim
Merhaba,
Daha az önce biri ile tanıştım hemen kaç cm diye sordu! 😅
Naber, nasılsın, nelerden hoşlanırsın, sonra kaç cm dedi! 😅

Böylesi kadında çok sadece erkekler suçlu değil. 😅
Neler var neler 🌸
Sevgili 8eyin, yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum 🌿 İnternet ortamı, gerçek hayatta ifade edilemeyen bastırılmış duyguların ve sınır ihlallerinin ne yazık ki sıkça sergilendiği bir alan haline gelebiliyor. Yaş farkı gözetmeksizin yapılan bu tür iletişimler seni kesinlikle anormal kılmaz, aksine sınırlarını korumak istemen çok sağlıklı 🌸 Sen bu platformda kendini korumak için nasıl bir sınır çiziyorsun? 💛
Cevap
4Cevap
o 50 yaşındaki dayıların özgüveni bende bile yok he. o kadar canı gönülden inanıyorlar ki 30 yaş küçük kızları düşürebileceklerine.
Hepsi şunu yazıyor:
Bi mesaj atsana sen bana. Ya da
Ayrıntılar için mesaj atar mısın ndndbdbdb birçok farklı şekilde mesaj atmamizi istiyorlar.
Buradan yazamam şimdi 😅falan filan😅 detaylı inceleyelim mi profil oluşturalım mı sjsdj
@Kim-Bilir-Belkidee hayır diyince de peki sen bilirsin ya da sapık değilim, neden ki nsjsjsn
Şey 😂 rahatsız olursan engel atarsın 😂Ne olabilir ki 😂ben gülüyorum valla 😂 bazı kızlar da sazan gibi atlıyor inanıyor 😅
Bak bir tanesi vardı, üyenin nicki fitnesegitmeni idi kız 18 filan sanırım adam buna demiş çıplak resim at vücuduna göre hareketler vereceğim atmıs kız inandım diyor 😅
Tehditler etmiş filan lavuk ben iletişime geçtim Instagramdan konuştuk 😅atistik filan bende onu tehtit etim hallolmuştu mevzu 😅saf kız çok
@Kim-Bilir-Belkidee üzüldüm ya kıza. Pislik adam ya bence 25 yas alti burayı kullanmasın ben 23 üm snsnsnnsnd
@Kim-Bilir-Belkidee igrencler
@Kim-Bilir-Belkidee öyle evet teşekkürler
EyvAllah 🌸
Yoo burada çok zeki tipler var ancak burada vicdani değerleri yüksek insan bulmak zor
Burası Öyle
Ayıp konuşmayın len
Sende dahil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?