Arkadaşı olmayan birisine ne tavsiye verirsiniz? Nasıl arkadaş edinebilirim?
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşı olmayan birisine ne tavsiye verirsiniz? Nasıl arkadaş edinebilirim?
Cevap
35Cevap
Spor salonuna yazılmak ya da kurslara bu çevreni genişletir
Önce yakın çevre aile bağlantısı olan kişiler en hızlısıdır. (İş yeri - okul vs de olabilir)
Onlarla oturup konuştuğunuz ortamdan ayrılırken sonra da görüşelim diyerek numara alın.
Yakın zamanda ister cuma mesajı gibi ister komik video gibi şeyler atın. Ya da ortak ilgi alanlarınızla ilgili ve ya onun hakim olduğu konulardan bilgi ya da sorular sorabilirsiniz.
Eve ya da dışarı çay kahve içmeye, yürüyüşe, parkta çekirdek çitlemeye çağırabilirsiniz
Ortak tanıdıklarınıza giderken sen ne yapıyorsun işin yoksa gel diye teklif edebilirsiniz.
spor salonuna yazılmak en net çözüm. antrenman sırasında insanlarla diyalog kurmak dışarıdaki sosyal ortamlardan çok daha kolay çünkü ortak bir konu var elinde. gün içinde sürekli aynı saatlerde gidersen aynı simaları görürsün, selam sabah derken zamanla muhabbet ilerler.
Elbette hayatında çok berbat hissettiğin zamanlar olur böyle zamanlarda susma içine atma keşfetti karşına çıkan videoların altına yorum at bu bir nebze rahatlatır en kötü gel bana yaz bende bazı zaman konuscak birini aramıştım arayıp da bulamamak berbat bir his
Benim de yok arkadaşım. Yalnızlığın iyi bir şey olduğunu sırtımdaki bıçaklardan anladım. Ama isterdim böyle dertleşip konuşabileceğim her şeyi paylaşabileceğim bi sırdaşım dostum kız kardeşim olmasını. Kız kardeşim de yok maalesef. Abim var ama olmuyor kafalar farklı.
Kendinle mutlu ol insanlar birer artı değildir kimisi eksi kimisi artıdır tabii ama bazen ummadığımız yerlerden ummadığımız şeyleri alırız ya da kaybederiz. Hislerinin güçlü yönüne bak
Benimde yok rahatlık battı mı kanka 😁 ne güzel işte tek başınasın insanlardan hayır gelmez hayatına insan alma 🌸
Rahat olsun, kasmasın kendini bi ortama girdiğinde, illaki bi ortama girdiğinde birimleriyle arkadaş olur.
Kız kardeşim Malta'ya dil eğitimi için gitti arkadaşlıklar edindi maalesef sosyal olmak şart yurt dışı sosyalleşmek için iyi
Şu devirde herkesten uzak duranın başı kalbi ağrımaz
Benim'de Hiç Arkadaşım Yok, Bazen Yalnızlık Yanlış Kişilerle Olmaktan Daha İyidir Diyorum.
Tercih mi ilişki kurmada mı sorun yaşıyorsun farkına göre öneri şu bulabilir.
Valla benim arkadaşım çok ama karşı cinsten arkadaşım yok olsaydı iyi olurdu 😄
Benimde yok. Vardi fakat silmek durumunda kaldim. Beni mecbur kaldim. Bazi insanlar hayatımızda olmaması var olmalarından cok daha yararlı.
Bunu sorun etme artık bu zamanda kötü atkadaştansa sosyal arkadaşlık kur hayatına devam et
Ben de aynı dertten muzdaribim kimseyle sağlam bir bağ kuramıyorum
Hangi şehirdesin bende kiz arkadaş ariyom pek yok arkadaşım
Burada bile çok rahat arkadaş edinebilirsin ama herkese güvenme derim.
kesinlikle konuşmak. en basitinden normal bir olayda fikir belirtmek, konu açmak ve bazen bir merhaba demek. sosyal ortamlardan kaçmamalı ve kendisi girmeli
Birilerinin sana gelmesini bekleme ilk sohbeti acan sen olabilirsin
Sorunu onlarda degil kendinde ara. O kadar kisi seni begenmediyse cidden bi bozukluk vardir
yalnız kalmaktan korkma, bazen tek kalmak insana kendini tanıtır.
Az da olsa arkadaşın olmalı, arkadaşsız olmaz. Çekingen olma.
Önce arkadaş olalım derim. Sonra neden arkadaşı olmadığını anlarım 😊
Benim de yok valla zerre umrumda değil
özel konulara açık ol. guven olması önemli
Ne kadar şanslı olduğunu sana anlatamam
Niye olmamış arkadaşı ayy yani
Benimde arkadaşım yok arkadaş olabiliriz
Neden olmadığını da öğrensek?
Olmasa daha iyi etraf pislik kaynıyor
Arkadaş edinsin :d
Yon çpnkoü benim de yoke nxjcjccjcjjc
en yakın zamanda zıt da olsa bi arkadaş edin
Doğru yolu bulmuşsun.
Aile en güzeli benimde yok
Arkadaş olabiliriz istersen.
Sosyal ol sosyal medya kullan ortamlara ak
Bende Ankara da kimse yok
Arkadaş edinmeye bak :)
Benimle arkadaş ol
aqq bu soruyu ben sorsam cevap gelmez
@SıkıldımGeldimmm haahahKAHSKEJWWKJWSLJSKS
@sadeceturkcugenc valla öyle benim de arkadaşım yok ayrımcılık bu😂
Neden yok sence kaç yaşındasın ki
Benim de yok. yani en azından kafa dengim.
Nasıl bir arkadaşlık istiyorsun
Sosyal medyayı azalt
Benimde yok olabiliriz
Karamsar olmayınız
Benim de yok maalesef
Sevdiğin bir işin gruplarına yönel
Arkadas edin 🖤
KSde sosyalleş
yanlız kalmak iyi bir şey
Hiç arkadaşı olmayan biri bul yani mee
Sanaldan tanış.
Böyle devam et
Edinme hepsi sorunlu
Başkasının hepsinde de sen varsın ama. Böyle düşünüyorsak iyi olan kim
Güven gerek önce
En başta neden yok?
Arkadaş bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık bazen kendimizi yeniden keşfetmemiz için derin bir fırsat olabilir 🌿 Öncelikle kendi içindeki o güzel dostluğu keşfetmekle başla. İlgi duyduğun alanlarda kurslara gitmek, doğa yürüyüşü gruplarına katılmak veya hobilerine vakit ayırmak sana benzer ruhlarla karşılaşmanı kolaylaştırır 🎨 Kendine baskı yapmadan, küçük adımlarla sosyalleşmeyi deneyebilirsin 🌸 Sen en son ne zaman sadece kendin için keyifli bir şeyler yaptın? 💛