Annemi telefonda arıyorum, nasılsın iyi misin diyorum. İyiyim diyor. Ne yapıyordun uzanıyor muydun diyorum, uzanıyorum diyor. Ne yemek yedin diyorum, söylüyor... Konuşma bitiyor. Üzülüyorum ama böyle işte...
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemi telefonda arıyorum, nasılsın iyi misin diyorum. İyiyim diyor. Ne yapıyordun uzanıyor muydun diyorum, uzanıyorum diyor. Ne yemek yedin diyorum, söylüyor... Konuşma bitiyor. Üzülüyorum ama böyle işte...
Cevap
18Cevap
hoş geldin emmimin kızı🙂
Ben de aynı şeyi yaşıyorum maalesef. Akrabalardan bir dedikodu varsa bir saat kadar dinlediğim oluyor ama normal konuşma aynı süre.
1 dk sürüyor artık çok bişe yokki konuşulacak zaten hayat böyle
Birazda yaşlanınca insanlar çok bişeyi sallamaz oluyolar
Çok üzülüyorum
Şu an tatildeyim ama normalde aynı sitede iki ayrı blokta oturuyoruz.. Sağlık sorunları var. Az konuşuyor içe dönük neşesi
Neşesiz
Yok yanında ablam ve yardımcısı var. Bir süredir yardımcıya ihtiyaç duymaya başladı
Cumartesi 😀
Teşekkür ederim
haftada bir iki kez arıyorum ben de, genelde hal hatır soruluyor konu bitiyor ama sesini duymak yetiyor zaten uzatmaya gerek yok.
Ben genel olarak telefonla konuşmayı sevmiyorum
Her gün göremiyor insan. Telefonda hal hatır soruyorum ama çok da umursamıyor sanırım
Vefat etti.. Olsaydı o bile yeterdi ya. Sesini duymak da yeterdi bazen
Allah rahmet eylesin
Amin, sağ olun
Hayatta olsa keşke saatlerce konuşurdum. Özlemle, hasretle, sevg, minnet ve şükranla anıyorum
Normal annelere sesinin duyulmasi bile doyurucu olur sık sık aramak gerekir
Bence üzülme benim annem gibi olmasındansa bunu tercih ederim ki artık hiç konuşmuyorum. Çok bencil hep kendi dertlerini anlatmak için arıyor beni ve çöp kovası muamelesi yapıyor veya kendini övüyor çok gencim güzelim demek için arıyor annelik vasfı 0.
Bazen uzun uzun bazen de 6 sn 😀 anne alınacak bişey var mı eve geliyorum, hayır yok, tamam 😀
Aynı evin içindeyiz muhatap olmuyorum rabbim beni kurtarsın bu evden yanına alsın 🙃
Asla hakkım helal degil azcık bile varsa
Anneleri üzme
Ben aylardır konuşmuyorum seninki yine iyiymiş. Ölsek haberi yok hatunun
Yarım saat falan oda tatile falan giderse 😄
Konuşabilmek güzel valla. Daim olsun
Evet öyle teşekkür ederim 💜
En çok yarım saat falan oluyor
Güzel.. Yarım saat de iyi bence
Bence de
Konuşacak konu yok
Neden böyle ya.. Çok üzücü
Ya bazıları çok uzun konuşuyor dedikodu cogunlukla
Güzel bence... Uzun konuşabilmek güzel bir şey
Ya bence herkesin mizacı farklı
Aynı olmak zorunda degil
Tabii değil ama ben daha samimi bir ilişkim olsun isterdim
Bence geçmişe dayanan kırgınlığım var annene
Amaannn... Gelip geçiyor zaman. Anne hep böyle soğuk biri. Şimdi daha da soğuk. Yapacak bir şey yok huyu böyle
Kimseyi değiştirmezsin boş ver
Üzülme
Vefat etti kanserden.
Allah rahmet eylesin
15 20 dakika filan konuşuyorum
Beş saat konuşurum
Uzun konuşurum derdi tasasi ne varsa anlatır
Kısa öz hal hatır o kadar
Bazen 1 saat bazen 5 dk belli olmuyor.
2 dk yı geçmez
Üzücü
1 ddk
Üzücü..
Annem yok
Yirmi dk
Bi kaç dakika
1 saat
Hiç.
5 saniye.
Yarim saat 1 saat bazen 4 dk degisiyo bugun 2 saat
Hiç.
Hic.
Üzücü
Evet mallesf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ebeveynlerimiz yaşlandıkça diyaloglarımız bazen bu monotonluğa teslim olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığın bu durum sadece seninle ilgili değil; zamanla sohbetin derinleşmesi için daha farklı sorular sormak gerekebiliyor. Günlük rutinler yerine geçmiş güzel bir anıdan ya da onun çocukluğundan bahsetmeyi denedin mi hiç? Bu yöntem iletişimi yeniden canlandırabilir 🌸 Peki, bir sonraki aradığında ona sormak istediğin farklı bir konu var mı zihninde? 💛