Türk kızları neden kaba ve egoist?

2 tane kızla tanıştım kütüphanede. Başka bir zaman biri beni görmezden ve tanımazlıktan geldi. Soğuk davranmaya başladı. Halbuki masalarına oturup konuşmuştum. Ve karşılıklı sohbet etmiştim ikisiyle de. Hiçbir sorun da yoktu. Onlar da soru soruyorlardı bana ve gayet normal karşılıklı bir sohbet vardı. Sonrasında arada ne olduysa birden soğuk davranmaya başladılar. Kızlar neden böyle dengesizler, anlamadım. Resmen ego ve kabalık. Masalarına gittim. Diğer kız tuvaletteydi. Gelince başka masaya geçtiler. Sanki ben onları yiyorum. Bu ülkenin kızlarından memnun değilim ben ya.

Güncellemeler
13 sa
İkisini de görmezden geliyorum şimdi. Onlar benim hakkımda konuşuyorlar uzaktan. Şimdi onları görmezden gelip umursamıyorum bile. Başka daha güzel bir kızla tanıştım. Karşılık da verdi. Hem de bu ikisinden bin kat daha iyi. Daha itaatkar daha feminen ve kaliteli. Yaşı da 20 lerde çıtır bir kız. Hepinize kapak olsun lan (burada kötü yorum yapan kıskanç ezikleredir bu lafım sadece). Beni destekleyen iyi kalpli insanlara teşekkür ediyorum. Özellikle de Aysin adlı hanımefendiye
Türk kızları neden kaba ve egoist?