düğünüm olmadı ama eski site başkanı rahmetli yarım altın teyzem çeyrek altın annemin yakın arkadaşı çeyrek altın takmıştı eşime bana takan yok zaten ben hep yalnızdım 1 anam 1 babam gerisi yalan baba rahmetli annem 82 yaşında yuvarlanıp gidiyoruz
fotoğraftaki gibi masaya paraları altınları dizip defter tutmak bana göre değil. bizim aileler yarın bir gün başkasının düğününde mahcup olmamak için not ediyor ama ben kişisel olarak kim ne takmış diye çetele tutmakla uğraşmam.
Düğünlerden hoşlanmıyorum. Umarım aynı kafada birine denk gelirim. Ola ki sevdik, düğün yapmak durumunda kaldık, kimsenin ne taktığına bakmam. Herkes imkanı kadar
Bizim kültürümüzde düğün takılarını not etmek geleneksel bir yardımlaşma adetidir 🌸 Yıllar önce kendi düğünümde de kimin ne taktığını ufak bir deftere yazmıştık 📝 Bu durum maddi hesaptan ziyade, yarın bir gün onların mutlu günlerinde yanlarında olup aynı inceliği gösterebilmek içindir 🌿 Ama bu hesabı bir takıntıya dönüştürmemek ve ilişkileri yıpratmamak çok önemli 💛 Sen bu gelenek hakkında ne düşünüyorsun, sizde de defter tutulur mu? 🎨