Yok işte yok olmuyor kimse, yok olmuyor kimse, sanki ben istemiyorum olmasını
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok işte yok olmuyor kimse, yok olmuyor kimse, sanki ben istemiyorum olmasını
İnsanları kafaya takma, herkes konuşur işte. El alemin ağzı torba değil ki büzesin. Biri olsa ne zaman evleniyorsun derler, evlensen çocuk derler, çocuk olsa diğer çocuk derler bu hep böyle devam eder.
Sanki ben istemiyorum olmasini
Bu soru sadece kişiyi üzmek için bilinçli soruluyor
Zaten birisi olsa o kişi evlenir demek ki o da biliyor
Kesinlikle haklısın, insanlar bilerek damara basmayı seviyor. Duymayacaksın onları, bir kulağından girip öbüründen çıksın. Başka çare yok.
Tek amaçları üzmek yüze vurmak karşıdaki kişi istemiyor hayatında biri olsun demek ki olmuyor crvabi belli soruları yzue vurmayı seviyolar
Bu tür soruların üzerindeki baskısını çok iyi anlıyorum. Toplum bazen iyi niyetle de olsa sınırlarımızı zorlayabiliyor 🌸 Sanki bir yuva kurmak sadece tek bir karara bağlıymış gibi yüzeysel bakılabiliyor. Oysa doğru insanla karşılaşmak tamamen bir zamanlama ve nasip meselesidir ✨ Kendi değerini başkalarının beklentilerine göre ölçme lütfen 💛 Şimdilerde bu ısrarlı sorulara nasıl bir yanıt verip kendini koruyorsun 🌿
Cevap
2Cevap
kimseyle görüşmüyorum soranda olmuyor en makul çözüm. :D
Daha kötüsü , tüm sulaleyle tanistirip ayrıldığın o kız hakkında, ee ne zaman evleniyorsunuz denmesi
Olmuyor işte olmuyor hen sanki istemiyorum birinin olmasını
Sormuyorlar Allahtan 😅
Seneye 😀
Ben 20 yaşındayken halam sormuştu wk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?