Ben iyi üniversitede iyi bir bölümde okudum ve kariyer yapan birisiyim. Babamın askerden bir arkadaşının oğluna beni istediler. Babam iyi çocuk bir konuş falan dedi. Neyse bunlar bize geldiler çaylar falan içildi ne yapıyorsun ne ediyorsun diye sormaya başladılar. Çalışıyorum dedim babasının yüzü düştü ve düpedüz biz ev hanımı gelin istiyoruz dediler. İşte eve, kocaya, aileye hizmet etmek varken neden başkasına edesin falan dediler. Ben de maaşım kötü değil ve kendime sunduğum konforu kocamdan da beklerim dedim. Ev hanımı olacaksam maaştan maaşa bir yaşam istemiyorum dedim. Kocamın kesinlikle evi, arabası olmalı ve maaşı 80 binden aşağıda olmamalı diye saydırmaya başladım. İşte çocuk doğunca yardımcı tutmalı, hem çocuk hem ev hem koca derdi çekemem dedim. Bunların gözü şaşkınlıktan açıldı adamlar kendine köle arıyor bildiğin. Kızım evlilik dediğin böyle bir şey değil, her şey maddiyat falan değil dedi. Ya sen oğlunun 50 bin maaşına damızlık koyun, hizmetçi ve senin yanında sesini çıkarmayacak köle ararken sıkıntı yoktu.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer