90.000 maaş alıyorum İstanbul'da 8-5 hafta sonu tatil, ancak monoton bir yaşam. Kız arkadaşım yok, sosyalleşmiyorum da çok, genelde Kadıköy'de bira kızartma yapıyoruz arkadaşla ve bu monotonluk sıktı. Ne yapmalı?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada asıl sorun maaşın yetersiz olması değil hayatının aynı şeylerin etrafında dönmeye başlaması 90 bin lira maaş alıp hafta sonlarının boş olması aslında güzel bir imkan ama insanın hayatında heyecan ve amaç olmayınca para da tek başına mutlu etmiyor ben olsam önce kız arkadaş bulmaya odaklanmak yerine hayatı biraz hareketlendirmeye çalışırdım çünkü bütün mutluluğu bir ilişkiye bağlamak da doğru değil mesela uzun zamandır yapmak istediğim bir şey varsa ona başlarım spor olur kurs olur dans olur dil öğrenmek olur hatta tek başına farklı semtlerde gezmek bile olabilir sürekli aynı arkadaşla aynı yerde oturup bira içmek yerine arada farklı insanlarla tanışabileceğin ortamlara girerdim özellikle İstanbul gibi bir yerde seçenek o kadar fazla ki insan biraz kendini zorlayınca mutlaka yeni bir şeyler çıkıyor karşısına bir de hafta sonlarının tamamını boş bırakmazdım bir gününü arkadaşlara ayırıp diğer gününü tamamen kendime ayırmak bile iyi gelebilir bence şu an hayatında eksik olan şey para değil biraz hareketlilik yeni insanlar yeni deneyimler ve sabırsızlıkla bekleyeceğin bir şey gibi geliyor bunları yavaş yavaş hayatına sokarsan monotonluk da kırılmaya başlar ve zaten yeni insanlarla tanıştıkça ilişki konusunda da daha doğal gelişmeler olabilir
Kız arkadaşı bulmak ilk hedefim değil fitness yapıyorum za kış gelince snowboarda devam edeceğim elimden geleni yapıcam bakalım yorumun için teşekkürler 🫠
Harika bir gelir ve düzenli bir iş bile içimizdeki o derin boşluğu doldurmaya yetmeyebiliyor 🌿 Para konfor sağlar ama hayatımıza anlam katan şey bağlar ve yeniliklerdir. Kadıköy'deki o güzel rutinini biraz esnetmeye ne dersin? Belki bir seramik atölyesi, hafta sonu doğa yürüyüşleri ya da yeni bir hobi ruhunu canlandırabilir 🎨 Monotonluğu kırmak için bugün, her zaman yaptığından farklı küçük bir şey yapmaya var mısın? 💛
Cevap
2Cevap
İsmin serhat mı hahaha
Hayır
kız arkadaş edin efenim
İstanbul'da yasam cok zor ve pahalı ya
Yani öyle evet
90 hic bisey İstanbul'da
Kalacak yere 4.5 veriyorum 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?