böyle varoş kızları hep yüceltiyorlar beğeni hayranlık duyup övgü yağdırıyorlar hatta bunlar gibi değilsek kadın yerine bile koymuyorlar yani bütün erkekler neden varoşları beğeniyor, bunun gibilerle evlilik yapanlar doldu
Neden bütün erkekler bu tipleme kizlari beğenip yuceltiyor?
Bu tür varoş kızları ancak abazan erkek kitlesi beğenir. 5 kuruş değeri olmayan piyasacı erkeklerden 3 kuruşluk sahte ilgiler gören kızlar kendilerini bu sahte ilgilerle değerli zannediyorlar. Sonra bk yolunda oluyorlar çoğu fuhuş zina yolunda zaten. Daha sonra da threadsta veya Instagram'da erkekler kötüdür yorumları yapıyorlar. Nasıl görünürsen öyle erkek çekersin kendine. Böyle varoş olursan piyasacı erkekler talip olur, elde etmek için 40 tane sahte ilgiler gösterirler sonra da erkekler aynıdır algısıyla yaşarsınız.
1
2 Yorumla
Soran
5 gü
En düzgün denilecek adamlar bile sevgilisini karisini bu kızlarla aldatıyor, yolda görünce ağzının suyu akiyor, emin ol benimde keko piyasaci erkeklerle isim olmaz
bütün erkekler öyle bir tiplemeyi beğenmiyor, hatta fotoğraftaki gibi sarı saçlı, havuz kenarında eli ağzında poz veren yapmacık tarzlar birçok erkeğe itici geliyor. sosyal medyada görülen o abartı övgüler gerçek hayatı yansıtmaz, herkesin zevki bir değil.
Tiplere bak çıplak meme gorseler kalp krizinden gidecek bakir erkekler beğenmemiş daha kıl tüyünü almaktan aciz kızlar da laf atıyor bizim insanlarımız harbiden çok tuhaf ve yetersizlik psikolojisi var
0
1 Yorumla
Soran
5 gü
Bakımlı olmadığımı nereden cikarttin varoş bi kıza bakıp yetersizlik hissetcegimi düşünmen komik
Kızın saçlar yanık platin burun kaydirak yüz estetik ayrıca 250 gram Zonguldak kömürü olay bu 😂bir erkeğin şu tarz bir güzellik algısı varsa zaten ciddiye alma
2
4 Yorumla
Soran
5 gü
En düzgün denilecek adamlar bile sevgilisini karisini bu kızlarla aldatıyor, yolda görünce ağzının suyu akiyo
Yokluktan çünkü orjinal sarışın bulamıyorlar en düzgün erkek boyle bişe yapmaz bu arada. Ben normal sarışınım ve renkli gözlüyüm hayatımda boyle bir şeyle karşılaşmadım ama eğer esmer olsaydım da hiçbir şey degismezdi böyle güzellik algısı olan erkeğe değer vermem
Bilmiyorum sarışın olduğum için hep ilgi gördüm. ama dediğim gibi esmer olsam ve sevgilim şu tarz birilerini begense qmina koyar öyle terkederdim böyle erkekle işim olmaz.
Öncelikle tesettürlü kızların daha itici ve ucuz olması şaka degil, gerçek. İslam dinini kullanarak evli adamlarla nikah kıyabiliyorsunuz. Bence burada aşagılık birisi varsa oda sensin
Kucakta o belini kivirmasi, purussuz teni, cikardigi inlemeler, bakislar, fantezi dunyasi…. Hepsi ayni torna tezgahindan cikmis gibi ama her biri ayri zevkler yasatabiliyor.
@Denizkızı2563 bazi erkekler beyaz ten sever, bazilari esmer, bazilari bugday ten. Benim de zevkim bu. Sen umrumda degilsin, kiskancliktan gebermenin anlami yok. Git baska yerde ilgi cek
@Denizkızı2563 eee tamam o zaman, benim tipim degilsin iste, bunun p*rno izlemek ve zeka dusmesiyle ne alakasi var? Sen kimsin ki seni begenince zeka seviyem yuksek olcak? Git seni begenecek erkeklerle yorumlas m k
Ben özel kadinlardan hoslaniyorum mesela bir kadını bütün erkekler begeniyorsa ben begenmiyorum Soğukkanlı samimi miç miç olmayan kadinlari da erkekler begenmiyor yanasamadiklari için işte ben o kadinlari seviyorum Ayrica fotodaki kız ne ya onunla sohbet bile edilmez yanimda gezdirmem onu ben