İş yerinde bizim ekipten sorumlu müdür bazen odalara giriyor, ben de hiç ayağa kalkmak istemiyorum çünkü saygı duyulacak bir adam değil. Bana bugün yine yüksek sesle bağırdı, böyle bir şeye hakkı var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer HAyır yok. Yalnız sistem gücü elinde barındıranda olduğu için hakkını arayıp insani bir şekilde davranacağın zaman bu olay donecek dolaşacak sana patlayacak bilgin olsun.
İş yerinde hiçbir yöneticinin çalışanına yüksek sesle bağırmaya veya onu rencide etmeye yasal hakkı yoktur 🌿 Türk İş Kanununa göre bu durum mobbing ve psikolojik taciz kapsamına girer. Saygı zorla değil, liyakat ve doğru iletişimle kazanılır. Yaşadığın bu durum kesinlikle profesyonel sınırlara aykırı. Şirketinin insan kaynakları birimiyle veya varsa etik kurul ile bu durumu paylaşmayı düşündün mü? 🌸💛
Cevap
5Cevap
Şey de müdürüm kırmızı halı da serebilim Serenat da yapalım mı size de
Hakkı yok saçmalık ama gelince tüm oda kalkıyor tek sen kalkmıyorsan göze batıyor demek asıl sorun kalkan diğer arkadaşlarında
Diğerleri tam bir yalaka adamın yüzüne bildiğin küfür ediyor hala pişmiş kelle gibi sırıtıyor
Sorun diğerleri alıştırmışlar oda bunu kendine hak görüyor sen yapmayınca suçlu sen oluyorsun
saygı çercevesinde olamsı gerekn ayağa kalkması ama zorlamayla olursa ki bu işveren açısından saygısızlık algılanır ve tazmınatsız iş akdi fes olur
Ay şöyle kendilerini bir şey sanan müdürleri şikayet etmek gerekiyor
Adama değil işgal ettiği makama saygı duyulur
Hayır kendini ne sanıyo bu
Yok saha neler. Öyle bir hakkı yok.
Özel sektör mü devlet mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?