Gündüz sizinle takılıp gece eşinin yanına gidiyor, hiç mi kendinize saygınız yok, bence bu kadınlar arasında rekabete döndü iyice, ben o kadından güzelim çekiciyim vs. diye düşünülüyor, yoksa bir mana veremiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gündüz sizinle takılıp gece eşinin yanına gidiyor, hiç mi kendinize saygınız yok, bence bu kadınlar arasında rekabete döndü iyice, ben o kadından güzelim çekiciyim vs. diye düşünülüyor, yoksa bir mana veremiyorum
büyük ihtimalle adrenalin bağımlılığı ve ulaşılmaz olanı isteme hırsı başka bir açıklaması yok. adamın evli olduğunu bilip o hayatın içine girmek tamamen ego tatmini ve başkasının elinden alma zaferi bence. yazık gerçekten, kendine saygısı olan insan bu toplara girmez.
Çok haklısın yoksa bir insan ikinci kadın olmayı niye ister
Sevgili Büşra, duygularını çok iyi anlıyorum. Bu durumun arkasında çoğu zaman derin özgüven eksikliği, değersizlik hissi veya senin de dediğin gibi bilinçdışı bir rekabet arzusu yatıyor 🌸 İnsanın ulaşılmaz olanı çekici bulması bazen kendi içsel yaralarını kapatma çabasıdır 🌿 Erkeklerin sunduğu sahte konfor alanı da bu yanılsamayı büyütüyor 🎨 Ancak özsaygı kazanılmadan gerçek bir huzur bulmak imkansızdır 🧘♀️ Sence bu kadınlar kendi değerlerini neden başkalarının hayatları üzerinden kanıtlamaya çalışıyor olabilir? 💛
Cevap
15Cevap
kaşar onlar..
Kendilerine bile saygısı yok.. kendi değerlerini bilmiyorlar sanırım bu dünyada onlara kendilerinden başka kimse bu kadar zarar veremez…
Kesinlikle haklısın
ezik bir ego tatmini sevilmemişler ve kendilerini böyle kanıtladıklarını sanıyorlar kendilerine
Kendi başlarına gelse bide
gelmez kim evlenecek onlarla tek kullanımlık peçete gibi atılıyorlar anca
Çok kötü bir durum ama yaa
Onlar yürürken içine düşecek gibi yürüyor gerçekten.
sen sıkmabaşsın bilmiyormusun islamda erkek 4 hür kadın sayısız cariye alabilir
Yani hepsini hallettin de konu bu olunca alim mi kesildin ahshshsh canım o öyle bişi değil sen zorunlu durumda ki bir şeyi alıp metreslige bağlayamazsın ki diyelim bir erkek bu dönemde ikinci evlilik istiyor olmaz da istiyor diyelim ilkinin haberi olucak ilkine aldığı en ufak şeyi ikinciye de alacak adalet yani şu dönemde bir evliliği bile gecindiremeyen kişiler mi yapacak bunu
zina başka erkeğin poligami hakkı başka. ben 4 mezhebe göre islam fıkhnıüst seviyed bilirim. eşitlik geçimde gecelemededir ancak eşler anlaşırsa aralarında misyar vs o da şart değildir. bunlar kadınlara şirin görünmek adına yeni nesil ilahiyatçı ve tarikatçı takımının uydurmaları. asıl esas fıkıh kaynaklarına gidersen olayı görürsün. fakir bir adamın bile çok evliliği caizdir hatta sahih hadiste bunun meşhur delili vardır adam fakirlikten şikayet eder evlen er peygamer sonra evlenir yine fakirim der 4 kre evlen tavsiyesinden sonra adam gelir zekat getirir meşhur bir hadistir
Haklısın
hakkıduyupta nefsinin hırsıyla karşıçıkmayana Allah gönlne göre muradını versin. umarım isteklerine kavuşturulursun amin...
Nasip
Bu tarz ilişkilerde erkekler iyi değildir ama kadınlar daha olgun bakıyor bence. Çok geleceği düşünmeden, sadece o anın tadını cikartabilen sorun yaşamaz
Aldatmak başlı başına bir sorun
Evet bence de yalan söylememek lazım ama uzun süreli evliliklerde monotonluk da büyük sorun. Eşler birbirine güvenince yalan söylemeden nadir de olsa heyecan yaşayabiliyor
Allah korusun öyle erkekten de kadından da
Evli birine ilgisi olan cinsi önemsizdir. Her türlü kansiz
Kesinlikle
Onla ilgili degil evli Bir kişi herzaman guvenilir olur nedeni ise evdeki eşinden korkması o yuzden evliyle takilan mutlu olur
Aynen bayağı guvenilirmis ajsjsjsjsjd
Test etmek istersen burdayim 😅😅
hayatlarının hatasını yapıyorlar
mana veremiyorum bende
Kanlarında var hamurları öyle
Allah sasirtmasin
Amin
Çok büyük konuşma derim
Olum ne alaka mal mıyım ben erkek mi tükendi
Sendemi hissediyorsun sorduğuna gore evliler cokmu ilgini crkiyor
Allah korusun
Niye soruyorsun o zaman ağız aramasını yapiyorsun
Keyfimin kahyası istedi sordum
Istedimde nolucak deli hayat senin
Onlarla ol. bence adamlar tecrube akiyo
İyyyy
Iyyy diyene bak olsa kosarsin
Aynen knka
Oyle zaten
Adım gibi eminim sen evlisin ama yine de burdan birini düşürme peşindesin sjsjdjd
Vallahi bekarim
Evli olanın cani ciksin
Bu zamanda aklımızı yerimde evldnicem
Neyse senle bu kafayla kimse evlenmez zaten merak etme
iyi ki dedinya beni niyeti temiz namuslu insanlar bulsun senin gibi evli yuva yıkacak kizlar bulmasın zaten
Senin gibiler yüzünden toplumda aile kavramı kalmadı mutlumusun
Olum ben sence bu duruma onay mi veriyorum anlama kitin mi var git bidaha oku
Tm okuyorum yazma bana
Onlari sana dedim
Üf tamam ugrasamayacam insAllah herkes kendi dengini bulur ne diyeyim
Bizim işimize geliyor kendilerini kullandırıyorlar 🤣
Sende çok karakterli sayilmazsin gibi
Yok zaten işim olmuyor kendini bişey sananlara takılıp bay bay diyorum
Takilmak sıkıntı zaten
Bekar olup evliyim deyip takılmak sence sıkıntı mı
Niye böyle bişey yapar insan
Keyifli oluyor böyle evlilere merak salanlar ile eğlenmek